Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ela26

takze ahoj babenky....mam 2 tyzdne po opke a to co som tvrdila, ze sa mi zda velke je teraz male ...ten velky opuch zmizol a teraz vnimam to zvacsenie len o cislo..som z toho sklamana

bianica

ametystka,
diky pekne. Pozerala som tu stranku a uz sa neviem dockat po opke, par plaviek som si tam vyhliadla :-)
Ku Hudakovej som nakoniec nesla, pretoze by ma to zmietlo este viac a zase by som mala chrobaka v hlave, tak som to uz nechala tak. Znova som si pozrela pracu Chirmedu a rozhodla sa! Urcite aj tebe spravila doktorka krasne prska, no dala som na vnutorny pocit a ten bol silnejsi v Chirmede, takze som sa rozhodla neriesit to viac. Stale som spekulovala - kde ist, aka velkost, gulaty-anatom... myslim, ze Magdo na prvykrat povedal svoju predstavu a s tou som sa stotoznila.
Kedy posles nove fotky do galerky? som zvedava ako ste sa navzajom "prijali". Prosim ta, ako si si kupovala sportovu podpiru? pred opkou? a ako si vedela cislo?

ametystka

tajka99,
tak tak, kapsula sa vytvorí stále okolo imploša, problém je, ak je tuhá, vtedy ho môže deformovať. ale doktor nevie ovplyvniť aká tuhá sa kapsula vytvorí. on môže akurát vyrezať dosť veľký otvor pre imploš, aby minimalizoval riziko tej kontraktúry. tak to vidím ja - laik :)
a ako ide anglina? vieš kedy použiť zero a kedy first conditional? to tu k silikónom nepatrí, ale som z toho totálny magor :(

bianica,
držím palce :) nech všetko dobre dopadne. tu sú tie plavky :

www.sexyoblecky.cz

a ak sa môžem spýtať , prečo si nešla k hudákovej?

sakurka :)
aj ja sa teším, dakde si sadneme,pocmurkáme vínko, pokecáme... zhodnotíme a porovnáme výsledky práce našich chirurgov :)))
to už budeš aj po lipo, budeš kočica určite. však sa nebojíš? už si na stole u tršku ako doma :)

sisaaa

No co sa tyka toho profilu, boli styri :) tak mi navrhol druhy zvrchu, tak hadam to bude polovysoky
tak papa a dobru nocku a streda 07:30 to isti :)

tajka99

sisaa,
co je to polovysoky profil? Myslela som, ze budes mat vysoky... Myslim, ze na to, ako si mi formulovala tvoje predstavy, to bude akurat. Ty nemas teraz vobec nejake hrozy na hrudi a vyzera, ze mas dost zlazy, takze tvoje prsia "po" budu urcite krasne, lebo budu vyzerat veeeelmi prirodzene, kedze nie si velmi vychuduta. A kedze si aj dost vysoka, ten anatom bude urcite vhodnejsi. Budes kocica ;-)

sisaaa

Tajka
urcite to horsie nemoze byt ako to je teraz :) tak este raz mrkni na mna do galerky, ci tych 325 anatom polovysoky profil bude dostacujuci :)

tajka99

sisaa,
to je normalne, ze mas strach, ale snaz sa mysliet na pozitivnu stranku, alebo na to nemysliet vobec ;-D Vsetko dobre dopadne a budes "nasa" ;-)) Napis mi SMS, budem rada a ked sa bude dat, tak ti potom aj brknem. Ale prvy den hlavne spinkaj a spinkaj, aby si sa dobre hojila ;-)

sisaaa

Ahoj Tajka, dakujem dakujem, uz sa neviem dockat, ale mam troska aj strach, ktory hadam do stredy vyprcha. Som velmi rada ze som Ta spoznala, a urcite Ti napisem hned po opke aspon sms :)) papa

tajka99

nelina,
aj ja som zvedava na tie plavky, to su zo stranky sexyoblecky, ze? Ja som si tam tiez nejake vyliadla, ale posali mi fa na platbu vopred a je v ceskych korunach. Platila si tiez tak? Sla si priamo do banky a najprv vymenila v zmenarni, alebo je na to nejaky prikaz na uhradu? Ja mam tiez nejake nove foto, tak poslem Livke...to je radosti, az po Kosice, ako sa hovori ;-DDD