Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

senties2

Caute babenky..tak ja som tu po dlhsej dobe zase..stale neviem ake cislo prs mam..podprdu mam 80C..poradi mi niekto? su to dvojky ci trojky???

externa

zuzulka22-no max 2 dni,a môzu to poslat aj cez fax priamo Dr.Zalezi ako sa snimi dohodnes.
u mna to bolo komplikovanejsie,vystihla som blby termin,bolo po sviatkoch...5.1.a este nie vsetci boli na klinike,napr.na sono som musela ist inde,ale tiez cez provitae-mi to vybavili...Cize,vidu ti v ustrety

bianica

Ahojte,
dnes som absolvovala predoperacne v Pro Care v Kosiciach, tak chcem napisat kockam z vychodu ako to tam chodi. Rano som bola objednana na 7.45, spravili mi odbery, moc, EKG, interne a RTG hrudnika. O 8.25 som uz odtial odchadzala a poobede som si isla uz len pre vysledky. Este ma v piatok caka sono prsnikov. Takze uplne super. Platila som 69 eur.
Inak vysledky ok, akurat som sa dozvedela, ze som zdedila stitnu zlazu, ale zevraj to nema vplyv na narkozu.

tajka,
kolko dni pred opkou ta z Chirmedu kontaktovali, aby si im potvrdila opku??? v utorok mam opku a este mi odtial nikto nevolal a tusim mi spominala, ze budu volat tyzden pred opkou.

dominique

baby, strasne rada by som to tu hladala, ale po hodine som postupila na stranu 5, takze ak mate niekto skusenosti a ste ochotne poradit, u koho a ako mam postupovat, dajte mi prosim vediet. Daujem

zuzulka22

externa,prepac,ale este ta pootravujem stymi predoperacnymi v Provitae,za ako dlho si to mala vsetko hotove?Posielaju vysledky postou,alebo ako?Dik

zuzika6

ivja,to už moc nepamätám,je to už vyše roka :-).Ale asi tak ten mesiac,keď sa dostaneš do normálneho tempa...

ivja

tilia, tak ahoj medzi nami,
myslím, že tu o tomto žblnkaní niektoré dievčence písali, tak asi sa to stáva.Neskôr ti napíšu, alebo si prečítaj dozadu od str.100?
AnjeliQ , dominique
skúste si prečítať tiež pár stránok dozadu, myslím , že je to tam dosť podrobne rozpísané.
Mňa robil dr. Trška v Snope- môžem ho len odporučiť . Mám 405ml pod sval - anatomy polytechy, rez cez dvorec.Ja som spokojná a ak ozaj cítite prsia ako problém- choďte do toho. Život je krátky, prečo by sme si ho nemali spríjemniť aj svojím dobrým pocitom z vlastného tela.
Najskôr konzultácia a tam sa dohodnete a aj dr. odpovedajú na vaše otázky konkrétne. Sú rôzne značky impl.Eurosilikon, polytech, McGhan, mentor..
po dohode na termíne vás čakajú pred operáciou predop. vyšetrenia- krv, moč, EKG, interné a sono prsníkov.2-3 dni ste po operácii v nemocnici, budete mať dreny/ niekto dáva, niekto nie- odvádzajú z prsníkov taký sajrajt, čo sa tam tvorí. pred odchodom domov vám to vyberú .Zo 2 týždne by ste mali byť doma a mať absolútny pokoj, aby ste sa dobre zahojili.Je to individuálne, lebo každá je inak odolná, aj sa rôzne hojíme a máme každá aj iný prah bolesti.

tilia

ahoj zuzulka22,dakujem
zatial som spokojna,aj ked su to dva velke tvrde, balvany ,no som velmi zvedava, co sa z toho casom vyluskne,neviem si zvyknut,ze mi nieco na hrudi vytrca:-))))
ked sa priznam,cakala som vacsie bolesti