tilia, tak ahoj medzi nami,
myslím, že tu o tomto žblnkaní niektoré dievčence písali, tak asi sa to stáva.Neskôr ti napíšu, alebo si prečítaj dozadu od str.100?
AnjeliQ , dominique
skúste si prečítať tiež pár stránok dozadu, myslím , že je to tam dosť podrobne rozpísané.
Mňa robil dr. Trška v Snope- môžem ho len odporučiť . Mám 405ml pod sval - anatomy polytechy, rez cez dvorec.Ja som spokojná a ak ozaj cítite prsia ako problém- choďte do toho. Život je krátky, prečo by sme si ho nemali spríjemniť aj svojím dobrým pocitom z vlastného tela.
Najskôr konzultácia a tam sa dohodnete a aj dr. odpovedajú na vaše otázky konkrétne. Sú rôzne značky impl.Eurosilikon, polytech, McGhan, mentor..
po dohode na termíne vás čakajú pred operáciou predop. vyšetrenia- krv, moč, EKG, interné a sono prsníkov.2-3 dni ste po operácii v nemocnici, budete mať dreny/ niekto dáva, niekto nie- odvádzajú z prsníkov taký sajrajt, čo sa tam tvorí. pred odchodom domov vám to vyberú .Zo 2 týždne by ste mali byť doma a mať absolútny pokoj, aby ste sa dobre zahojili.Je to individuálne, lebo každá je inak odolná, aj sa rôzne hojíme a máme každá aj iný prah bolesti.