Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

ahojte, gabbana tymas opku 16.03? ja mam 19.03 ale nie u Trsku ale v chirmede.

Baby co ste boli v chirmede aj u vas to bolo tak ze do opky ste nemali ziaden papier okrem dvoch na predoperacne? nic netreba? ja vlastne neviem ani kolko ma to bude stat lebo povedali ze to sa dozviem ked zavolam za implose..kolko tam stoji opka? je mi to akoze jedno ale aj tak by som rada vediet...

Tajka - ty mas fakt podla mna velke prsia mne by stacili aj mensie..

paapulka

Ahoj Gabbana, neboj preleti to ako voda, ja som ,,len teraz,, lezala v nemocnici a a uz to mam za sebou skoro 2 tyzdne. Nemozes na to mysliet,lebo sa ti to bude vliect.

Gabbana

paapulka
este mi len papiere dnes poslal a v stredu mam predoperacne vys., strasne sa to vlecie :( najviac by ma potesilo keby mi oznami, ze mi dava skorsi termin..

zuzulka22
ja az 16.3.

bianica

zuzulka,
to mas za par... ja som na tomto fore od novembra a termin mam az v utorok 24-teho, takze ty to mas za par. Ten cas zbehne jak voda. Tiez som sa len prizerala, ako spokojne prsatice opisovali svoje pocity, ale konecne sa to blizi uz aj mne :-)

ametystka

tilia,
šťastnú plavbu :)))
ako píše miu, zhruba mesiac nosíš na hrudi dve skaly, ktoré v chlade zblbnú a stuhnú ešte viac :)ale po mesiaci sa to zlepší a cici zmäknú.
čas, za kt. sa stratí opuch je asi individuálny, u mňa zmizol v priebehu dvoch týždňov.