Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

zuzulka22-z ruzinovskej nemocnici su vsetci dobry...Citala si si jeho profil?
a predoperacne,na klinike Provitae,sidlia na Svoradovej 13,Palisady..Tel.c.0905 163650
vela stastia!

tajka99

ivja,
a s tou narkozou, neviem, ja som sa necitila naliata, ale ja som typ, ktory ma problem pribrat, takze aj ked po tom tuzim, zatial som naliata len ked si dam panaka ;-))

tajka99

ivja,
to je individualne, samozrejme sa treba setrit a ked sa da, tak sa vyhybat namahe prsnych svalov, ale u mna sa nedalo ;-) mam 3-rocnu a 5-rocnu dcerku (este 13 rocnu pubertiacku, ale ta uz skor pomahala, ako mala naroky, ta je narocna uz len psychicky ;-)) , no a s tymi som ostala od 4-eho dna od opky sama, lebo to bolo pre mna lahsie, ako pocuvat mamkine poucovanie a hundranie na vsetko ;-? Na asi 9-ty den som soferovala a bola asi 6 hodin v meste, na angline a pod... Ale nechcem navadzat na lahostajnost a nezodpovednost, podla mna to kazda mus vycitit, co jej nerobi dobre a co naopak jej prospieva. Samozrejme som sa vyhybala nejakemu kruteniu ruk, napr. ako ninab surovala na 5-ty den kupelnu, tak to je podla mna dost... Ale varenie, umyvanie riadu, nevyhnutne domace prace na prezitie bez ujmy (aby sme nezakopavali o hordy pradla a nehrali karty v posteli s roztocmi) sa daju uz na ten 12-14 den v pohode zvladnut. A to je normalne, ze ti prsia reaguju na zimu, aj mne tvrdli, to skoro kazdej...to prejde ;-))

ivja

dievčatká
môžem sa cítiť po tej operácii- teda tej 4 hodinovej narkóze taká pribratá- naliata. Alebo som len stučnela za tie 2 týždne :((((fnuk, fnuk

externa

ivja-ahojky.Dakujem,mam sa fajn.Spokojna som tak na 85%. Trochu ma mrzi asymetria,mohla som si to dat vyrovnat.Budem to musiet znova riesit vypchavkami.Prsia som mala asi 2-3 tyzdne take akurat do manzelovej ruky...:) no,a teraz su tak do mojej...:(
asi o tyzden poslem fotky

externa

ivja-aj u mna to tak bolo,asi 3 tyzdne...Teraz 5 tyzdnov po,si uz konecne ako tak citim spodnu cast prsnikov...
Ja som si davala velky pozor,neriskuj zbytocne.Pockaj este aspon tyzden...