ivja,
to je individualne, samozrejme sa treba setrit a ked sa da, tak sa vyhybat namahe prsnych svalov, ale u mna sa nedalo ;-) mam 3-rocnu a 5-rocnu dcerku (este 13 rocnu pubertiacku, ale ta uz skor pomahala, ako mala naroky, ta je narocna uz len psychicky ;-)) , no a s tymi som ostala od 4-eho dna od opky sama, lebo to bolo pre mna lahsie, ako pocuvat mamkine poucovanie a hundranie na vsetko ;-? Na asi 9-ty den som soferovala a bola asi 6 hodin v meste, na angline a pod... Ale nechcem navadzat na lahostajnost a nezodpovednost, podla mna to kazda mus vycitit, co jej nerobi dobre a co naopak jej prospieva. Samozrejme som sa vyhybala nejakemu kruteniu ruk, napr. ako ninab surovala na 5-ty den kupelnu, tak to je podla mna dost... Ale varenie, umyvanie riadu, nevyhnutne domace prace na prezitie bez ujmy (aby sme nezakopavali o hordy pradla a nehrali karty v posteli s roztocmi) sa daju uz na ten 12-14 den v pohode zvladnut. A to je normalne, ze ti prsia reaguju na zimu, aj mne tvrdli, to skoro kazdej...to prejde ;-))