Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tilia

ahojte,neviete mi poradit, mam 3 den po a vcera 2-krat a dnes zo 3-krat mi zblnklo v prsniku vlavo hore a mam to miesto aj viditelne opuchnutejsie ako na druhom prsniku,velmi ma to vystrasilo,samozrejme stalo sa to vtedy ked som sa pozabudla a asi aj dost potrapila prsne svaly...nestretli ste sa s niecim takym?

AnjeliQ

Dobry den,idem si dat urobot silikonove prsia mam doktorku v novamede uz som u nej bola prvykrat a chcela by som sa Vas spytat ako to u Vas prebiehalo na akych vyssetreniach ste boli a ake silikony su najlepsie.odpiste prosim dakujem.

dominique

Ahojte baby,

chcela by som vas vsetky poprosit o pomoc! Vedeli by ste mi poradit s vyberom lekara? A ake su prve kroky, ked som sa rozhodla dat si zvacsit prsia? Teda, este som sa celkom nerozhodla. Chcela by som velmi vacsie prsia, pretoze mam skoro 0 a k mojej postave (sirsie boky a zadok) sa mi jednoducho nehodia. Velmi sa vsak bojim operacie a potom aj sprievodnych rizik!
Poradte...Mam, nemam si to dat?
Ake mate skusenosti vy?

Dakujem Vam velmi pekne za radu!!

Inak, som z Bratislavy

tajka99

najnovsie sravy:
sisaa uz ma po a citi sa dobre, ani zracanie, ani zimnica, len bolest chrbta a na prskach akoby svalovka. A ruky moze v pohode dvihat aj za hlavu ;-)))

ivja

miu miu a zuzika6 a ako dlho vám trvalo kým ste vyfúkli:)) ? inak pleť sa mi odvtedy mastí neskutočne- už by aj stačilo:(

miu miu

ivja aj ja som sa citila nejaka nafuknuta a aj plet sa mi mastila neskutocne a mala som nizky tlak a bola som bleda ako stena. ale to je normalne hoci sa nikdy necitim na odpadnutie ale ostatni si myslia ze sa uz uz zrutim, to je mojim nizkym tlakom.

externa

zuzulka22-nemas zac,rada.
inak,ta klinika je trosku schovana...je to starsia budova,ale vnutri je to ok.Aj sono ti tam spravia.
Racz bol aj v Brazilii kde zbieral skusenosti,ale to si uz urcite o nom citala.