Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

tajka,
neskutocne, ze ty mas 3 deti!!! prska uplna nadhera, necudujem sa, ze si taka spokojna, tiez by som bola :-)

miu miu

tilia asi najvacsia zmena zacne po mesiaci a postupne budu maknut. neboj, to vsetko prejde.

na margo toho zblnakania, aj ja som to sem tam pocitila, ale to je tym ze tam mas este tekutinu ktore ti produkuje telo pri kazdej rane, proste mokva a preto mas taky pocit. ale tekutina sa vstrebe a implos sa usadi na miesto ako sa ma a prestane to.

tilia

ametystka,dakujem sa privítanie,som rada ,ze som sa konecne nalodila:)))
asi by som sa mala viac setrit a vychutnat si manzelovu starostlivost:-))))
-po akom case ti zacali prska odpuchat a maknut?viem ,ze sa o tom tu vela pisalo,aj som preluskala par stran dozadu...no ako napriek som nic o tom nenasla

externa

urcite ti hovori nieco klinika Esthetic,Interklinik,Euroclinik,Medicalcentrum,ULk ,Posoniumkllinik,Ruzinovska nem.,-tieto su v Ba a Trnave-euroclinik

externa

domonique-ak si das do googlu plasticka chir.objavi sa ti min 10 www adries,ja som si ich vypisala,na kazdu-teda kazdemu Dr.som napisala mail,poslali mi priblizne info a ceny,a potom som sa objednala na konzultacie-ja som bola na 3 klinikach,nakoniec som si vybrala Trsku.

ametystka

tilia,
gratulujem, vitaj na palube :)
ja som mala v ľavom tiež žblkanie a akési prelievanie "čohosi" v prvom týždni po op, dosť som sa zľakla. povedala som to na kontrole, dr. ale bola prekvapená, že čo to rozprávam...že aké žblkanie. ja som to cítila aj v pokoji, napr. za pc. zrejme to nič neznamenalo, prestalo to.
takže neboj :) prajem skoré zahojenie :)

tajka99,
nóóó, peknučké sú...s tým jarčekom :) pri tvojom vystúpení v takom kostýme musí mužská časť publika kontrolovať svoj pulz a tlak :)))

ivja

dominique
tu figuruje niekoľko doktorov, Trška,Hudáková,Ježovitová, Hudáková, Fábry. Na nete si zisti čísla ,ale mi nejde do hlavy,že si nič nenašla,pretože sa aj tu často objavujú.Ja ti môžem dať na dr. Tršku- 0905204494 volaj okolo 14,00 - 20,00. zavoláš mu, dohodneš si konzultáciu a ostatné sa dozvieš tam.On ťa pomerá, vysvetlí ti všetko a poprípade môžeš skúsiť aj inde, ale myslím, že jeho profesionálny prístup ťa presvedčí.