Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

zuzulka22-nelina bola cez interklinik,tak ak bude mat cas urcite ti nieco napise..-bude ta robit Dr.Razc alebo iny Dr.?

ivja

tajka99
dávala si si v robote/ ak si pamätáš- prípadne doma/ dva týždne od operácie do akej miery ešte pozor ?
Ja mám prsia stále ako stŕpnuté, som zvedavá, kedy to prejde.Keď idem zo zimy do tepla sú ako gule- ale ono je to aj také, lebo to mám cez dvorce.

tajka99

bianica, ifka,
no o mne to nikto zatial nevie, okrem tych, ktorym som to povedala, pretoze ja som nosila veeelmi vypchate podprdy, aj 6 vypchavok som si pchala do podprdy. Takze okolie zatial neregistruje zmenu. Teraz v zime to nie je vidno, mam tak ako predtym v podprde, tak som to aj definovala doktorovi. No a v lete uvidime, ked sa niekto opyta, priznam, ale inak to urcite nebudem rozpravat kazdemu koho stretnem. Ale ja som nosila dobre push-upky, takze aj dekolt som mala vyplneny, po troch detoch so zas nebola uplne plocha, ale prsia boli uz slabe, vycucnute ;-)) No ked sa podopreli, dalo sa ;-DDD