Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

AnjeliQ
nemáš za čo, ale ak sa chceš dostať do našej galérie s fotografiami, treba poslať live mail - e.uhrinova@gmail.com - tvoje foto bez hlavy a ona ti spätne pošle heslo do nej.

AnjeliQ

Nemohli by ste mi poskytnut nejake fotky ako ste vyzerali pred a po operacii???dakujem tu je moj e-mail angee959@gmail.com

tilia

tajka-v tom kostyme vyzeras uzasne...a prska...aj dvadsat rocne ti maju co zavidiet...ozaj podarene

miu miu-dakujem za odpoved

bianica

evkalc, myslim, ze je normalne, ze mame obavy az do poslednej chvile, ci si dobre vyberieme velkost. Ja tiez casto rozmyslam, ci si nedavam malo - 280ml, ale zase napr. tajkine, hoci su krasne, sa mi zdaju uz velke, teda pre mna.

evkalc

tajka - ty mas fakt kraaaaaassne prsia a vobec nevyzeras na matku troch deti postavou.. ja sa len bojim ze mne idu davat asi 370ml a mne sa uz aj tvoje zdaju velke... bojim sa ze to bude vela ale viem co mi asi napiste teraz..

paapulka

Ahoj Gabbana,dakujem za opytanie, prska sa maju dobre aj ja sa citim velmi dobre, uz mozem normalne fungovat aj v domacnosti, robim vsetko opatrne,aby sa nieco nestalo, no dufam,ze je vsetko o.k. V pondelok idem na stichy. Tak sa tesim,ze mi daju konecne dolu tie obvazy a ty ako?