Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inanitka

darlin o akom živote moderatorky to rozprávaš? stalo sa niečo zlé pri opke alebo čo? maš link na internete kde sa niečo o tom piše? lebo aj ja mam strach z opky a chcem vedieť o tom čo najviac!

Darlin

Ahoj Romika nja mam, tiež také prsia ako ty, tiež ešte nemám bejby a opku mam už v stredu, takže začínam mať strach ešte, ked som si prečítala ten nový život s tou moderátorkou tak som dostala úzkosť ci robím dobre..ale už od davna potom tužim tak sa aj velmi teším, inak ja som si dala 300ml a tiež sa trošku bojím či to nebude to much :))

evciatko7

romika, mas uz teraz prsia, narozdiel od vela z nas co sme tam nic nemali.Takze sa priklanam ku 280ml. Len si to celkom neviem predstavit, asi budes mat medzi prskami dost velku medzeru.Ale mozno sa mylim a budes ich mat krasnucke

romika

ahojte baby...za tyzden mam opku.Boze tak rychlo to bezi vobec si to neuvedomujem ze za tyzden budem mat prska...je tu nejaka ktora ma 02.03 opku u Trsku??mam strasnu dilemu ci si dat 280ml alebo 325ml lebo kamaratka si davala teraz 280ml a vyzeraju straaaasne velikee.Poradte mi ja mam teraz asi jeden a polky mam nejaky zaklad aj doktor mi povedal ze mam pekne vyvinutú prnú zlazu neviem ked si dam 280 a ked to odpuchne bojim sa ze bude lutovat ze som nedala 325ml ale zas ked dam 325 ml boim sa aby to naozaj nebolo moc neviete ako cislo by som mala potom??Ja uz sa s Trskom uvidim az v den opky myslite ze budem mat este trchu casu to s nim prebrat co tam teda dame?,co by bolo pre mna najlpsie??ozaj deti som este nemala tak asi tie 280 dam alebo nevieeeeem!!!!zblaznim sa .Ozaj ako je ta stranka rajce liva lebo meno heslo viem len neviem aka je ta stranka...

inanitka

zuzulka22 tak to mame skoro blízko termín, aj mne sa to vlečie,ale z jednej strany sa aj tomu teším,lebo mam strašný strach z tej opky a ozaj ty ku komu ideš? ja k červeňovi

paapulka

Ahoj Gabbana, ak ti Trška pošle tie papiere, vypln ich a potom sa stretneš s anesteziologičkou a ona si ich poprezerá a potom si ich nechá.pa

Gabbana

paapulka
jasne.. este som sa chcela spytat aj tebe posielal tie papiere vsak?co s nimi ked ich vyplnim? treba to zobrat potom anesteziologicke? alebo mu to poslem spat?

evkalc
budeme sa potom navzajom utesovat, postazujeme si na bolesti.. ;) a kolko ml ti daju?

lady_ma

ahojteee holky
uz dlho som nad tym rozmyslala..a som sa rozhodla..ze aj ja si konecne splnim sen o krasnych prsiach:)v utorok a stvrtok mam konzultacie u dr.hedera a gubu. su dobri?mate nejake rady co sa pri konzultacii pytat a na co si dat pozor?? dakujeeeem...