Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

ivja-hej,mas pravdu,ale myslim,ze kazda dufame...."ze mne sa to nestane"
o dva tyzdne idem na kontrolu ku Trskovi.Ak by mi to ale nesedelo,tak pôjdem aj skôr.
Ako sa citis ty?Vsetko ok?

ivja

externa
konečne som si prečítala ten konkrétny článok o A. timkovej, čo bol spomínaný, tak som už v obraze..
Nuž, čo, aj keď ideš von, nevieš, či sa nešmykneš a nezlomíš si nohu, alebo niečo iné sa ti nestane, všade je riziko a je to vec náhody, asi to tak treba brať:((

externa

ivja-ja sa tiez utesujem,ze to bude ok,ale stale mam strach,aby sa nieco nepo....
A prave som docitala clanok o Andy Timkovej...Takze,vzdy tam to riziko je,aj po par rokoch...

ivja

externa, ahoj
tak pekne si narástla:)))Nezavoláš o tie hrčky Trškovi?Aj tak si myslím , že to bude fajn, veď si mala opku v januári a ešte ti to pracuje.

ivja

evkalc
nemyslím, že by tu niektoré z dievčat operácia nevyviedla z miery. Predtým sme boli poväčšine potentočkované,ale potom po operácii sme boli už OK.

ivja

darlin,
trošku nerozumiem, čítala som o Andy Timkovej a práveže tam písali, ako si všetky svoje operácie pochvaľuje a nič neľutuje, tak prečo tie obavy, či úzkosť? Alebo písali ešte niečo iné - zlé???.

evkalc

no aj ja som bola taka zarazena ked som citala o andy Timkovej..

Tajka99 - prosim ta ja sa budem rozpravat s anesteziologickou ci nie??? myslim tam v Chirmede...

Inanitka - ty si asi tiez taky bojko ako ja...aj ja sa hroooooozne bojim a obdivujem tu baby co su celkom v pohode pred opkou.

evkalc

gabana - pravdepodobne mi budu davat 370ml anatomicke vysoky profil..

Baby ja sa dost bojim ze ci neochoriem alebo ci budem presne vediet ze nie som chora lebo ja dost casto sa citim taka ako prechladnuta ale nemam horucku ani nic ale skor plnsi nos ale fukam len raz za den tak teraz neviem ci to je choroba alebo co?? tak mozem ist na opku?

externa

cavte:dnes som si kupila 2 podprdy a ze 75C! tak som postupila zo 75A-s vypchavkami na 75C.Celkom dobre,nie?
Ale,som si nahmatala take hrcky dole na prsiach-dufam,ze je to ok.