Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tilia

nechcem nikoho obvinovat,no ani ja si to neviem vysvetlit...aj fotky mi velmi pomohli pri rozhodovani

vcera vecer som prvy krat ukazala prsicka manzelovi jaaaj... ako mu ocka zaziarili..cumel na nich ako by prsia videl po prve

Livaa

taaak baby vsetko je v poriadku!!! nik sa nikde nenabural a ani nikto nezneuzil andulkine fotky....
jej pritalel to omylom zavinil :)))
mi odlahlo,bola som rozhodnuta ze vsetky albumy zmazem.....

tilia

Ahojte ,prave som chcela poslat moje fotky po,no teraz som si to rozmyslela :(((((je to ozaj neprijemne,zeby sme mali medzi sebou ciernu ovcu ??????????

Livaa

vraj sa to tyka facebooku..... nerozumiem ako sa to mohlo stat.... andulka pisala ze to moze byt aj systemova chyba..... len baby co maju foto a album na rajce maju pristup a ako s nim nalozia.... to uz nie je v mojich silach.....
baby co mate facebook skontrolujte to!!!

a ked tak zmazem vsetky ale vsetky albumy na rajce a nebude ziadna galerka existovat..... sa vyjadrite dik LIVAA

evciatko7

andulka, no tak to je nic moc. Uz tam neposlem ziadnu foto. Ja som tusila, ze raz k tomu pride. Na akej stranke is to nasla?Na omladzeni.cz?

bianica

andulka, mozes byt prosim konkretnejsia? o aky portal ide, nerada by som si nasla fotku niekde mimo nasej galerky. Fotka je sice bez hlavy, ale aj napriek tomu.

andulka33

Ahojte baby, nerada vás straším, ale práve som zistila, že sa moja fotka z galérie objavila na inej mnohým ľuďom dostupnej stránke, je mi to veľmi nepríjemne, poprosila som Livu, aby moje fotky stiahla, neviem ako sa to mohlo stať. Ale zjavne veľmi jednoducho. Je to portál na ktorom dokonca fičí mnoho mojich známych...