Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ametystka
ahojky. No ja sem chodim kazdy den - ale viac menej len citam co babenky pisu. Niekedy mam problem sa dostat na zdravie. Nevíem ci mi blbne net alebo co je vo veciach. No ja mam prska v pohode - sice mi v nich este sem tam zavrzgoce - tam hore pri hrudnej kosti. Ale vraj to casom prejde. Zacala som cvicit - poctivo kazdy den vo fitku na 2 hodinky. Ale len brucho,nohy a zadok. Prska nezatazujem. Ved uz som sa citila ako tulen:)))))))
Takze prska posluchaju? Si nosila len obyc. cipkovanu? Ja mam taku pevnejsiu na bezne nosenie - kupovala som v HM. No a poctivo sa zas kazdy vecer navliekam do retro - sa po tom cviceni bojim tak si takto psychicky pomaham:))

Bianica
gratulujem k prskam. Tak to som rada ze to dobre znasas. Ja som bola na tom tak isto ako ty:))

Ivja
ahojky. A nove fotecky bez obväzu? Ako sa mas? Prska posluchaju? Takze s velkostou si max spokojna?

bianica

miu miu
dakujem za mile slova, si poklad! to som rada, ze ste tiez neboli take poctive, ako ja. A ako si to prezivala s tvrdnutim, mala si to tiez tak casto? a asi ako dlho to bude trvat? ja som hrozna, najprv som sa nevedela dockat opky a teraz, kedy uz budem normalne fungovat. Hej a kedy ste si prvykrat pozreli cici? trochu mam obavy rozopnut podpiru, ale som takaaaa zvedavaaaa

bianica

morgana, vacsinou je len jeden dr pri opke, niekedy vyjde, ze obaja, ako pri mne. Ale ty pojdes na stol okolo 10-tej a je pravda, ze ja este presny cas kontroly neviem, takze uz to mozno budes mat aj za sebou, ked tam ja pojdem. Nemaj obavy, ked sa zacnes uz teraz stresovat, budes to tazsie znasat. Pozitivne myslenie!

miu miu

bianica gratulujem moc a moc ze si to zvladla ako prava hrdinka.
Inak ani ja som po opke nelezala, totizto ma bolel velmi chrbat, tak som sedela, kukala telku, alebo som si dala note na kolena a pisala na zdravie, presusala som sa po byte a sem tam som daco spravila, take co bolo lahke a mohla som to urobit bez namahy. neboj ani ty nemusis stale len lehnit v posteli.

morgana

bianca
kto ma bude operovat ked teba budu kontrolovat?:-)....zacinam mat trochu strach, ale inak sa tesim. dufam, ze vsetko bude ok....

bianica

Urcite kazda z nas mala obavy pred opkou, no myslim, ze osud mame vopred urceni, takze ak nie opka, tak sa moze stat hocico ine.

Dievcata, ake ste mali prve dni po opke? mne casto tvrdnu prsia. Vacsinou to je, ked hoci len trosku zapojim prsny sval, alebo len tak z nicoho nic. Je malo chvil, ked necitim tlak v prsiach. Okrem toho ma zacina boliet medzilopatkova cast chrbtice. Mali ste aj vy take tlaky???

paapulka, aj ja som velmi zvedava, este som nemala odvahu rozopnut podpiru, ale zajtra tam uz nakuknem :-)a este raz vdaka. Ako sa ty citis, tusim si 2 tyzdne po.

morgana, tiez mi v Chirmede nehovorili o wobenzyne, ale viem, ze tento liek velmi pomaha v rychlesej rekonvalescencii. Inak asi mas termin 3.3, vtedy idem na kontrolu, tak na teba budem mysliet, lebo v tom case budes asi na stole.

delphia

lenca davali to aj v televiznych novinach.
smutne...
kazdy operacny vykon a anestezia ma svoje rizika. no a samozrejme aj smrt je jednou z nich :(

paapulka

Bianica, dakujem s prsiami som velmi spokojna, z nicoho urobit nieco je super, dr. je naozaj pedant a dobry chirurg. Aj tebe este raz gratulujem a drzim palce k rychlemu zotaveniu a dufam,ze coskoro posles do galerky nove fotecky. Inak ty si mala aj predtym pekne prsia,tak som zvedava ake ich budes mat teraz po opke. Maj sa krasne a oddychuj.pa