Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

papulkaa, gratulujem k novym prskam, velmi pekne ti ich spravili a tiez super sa ti vyrovnala asymetria bradaviek, vobec ju teraz nie je vydiet. Fakt supeeeer

bianica

ametystka, morgana
velmi pekne vam dakujem. Wobenzyn som presne tak zobrala, ako pises. Dnes mali rusno v Chirmede, nestihla som sa s dr ani poriadne porozpravat

morgana, uvidis, ze budes v Chirmede velmi spokojna. Doktori su super, stale sa chodili vypytovat, ako sa citim. Cely personal je velmi mily a co sa tyka zotavovania, uz teraz sa citim ovela lepsie ako rano. Ked som odchadzala, tak mi baby odtial vraveli, ze je lepsie, ked sa zena pohybuje, rychlejsie sa z toho dostane, ale zase ziadne domace prace, ani nic podobne!

morgana

bianica
tvoje pozitivne pismenka su super....som tu nova a idem rovnako do chirmedu ako si bola ty ale buduci tyzden...drzim palce pri zotavovani....

romika

livaa
ahoj poslala som ti este nejake fotky dufam ze ti to prislo na mail chcem mat spomienku na stare tak som ti tam poslala este tri fotky do galerky.pa

ametystka

sakura,
nechodíš tu už? alebo chodíš a si len tichý pozorovateľ? :)) ako sa máš? ja som bola na kontrole, dr. mi odporučila pevnejšiu podpiru, nie len takú čipkovanú ako som mala na sebe. tak som si kúpila ďalšiu, pevnejšiu, takú vystuženú, nech sa mi neposunú nedajbože až na chrbát :))))

baby, kde si prečítam ten článok o andy timkovej?

ametystka

bianica,
pripájam sa ku gratuláciám, želám ti, aby si bola spokojná a aby si sa skoro zotavila. s wobenzymom to ide ľahšie, brala som tri krát denne po sedem prvé tri dni, potom som užívala tri krát denne po päť tabletiek. takéto dávkovanie mi odporučila dr.

mops

andulka33 tak ak sa nic nezmeni tak sa tam toho 7 stretneme.A kde si ides dat robit predoperacne?Ja v novamede vraj to mam za 1 den.A vravel ti doktor,ze ceny idu od marca hore.Mne povedali,ze mi poslu novy cenik tak dufam,ze nie vela.Teraz mi vychadzala cena okolo 2300€ plus predoperacne.

bianica

Dievcata dakujem vam velmi pekne!
Livaa, aj mne sa tak vidi, ze ked dlhsie lezim, tak mi je horsie, takze presne ako pises, fungujem,ale snazim sa nenamat prsne svalstvo.
Ivja, tak to si urcite z tych najpoctivejsich! ale jasne, ze ty si to mala o cosi tazsie.

Ako ste brali wobenzym? ja ho beriem 3x7 tabliet, ale v letaku pisu az 3x10tabl.

A este jedna otazka. Hrozne mi vadi, ze sa nemozem osprchovat, no s tym zatial vela nenarobim. Utieram sa s mokrymi utierkami, ale to zlte, s cim ma natierali hrozne zapacha, teda mne. Manzel hovori, ze to citim len ja. Neviem si to umyt, kedze nechcem zatial rozopinat podpiru. Kontrolu mam 3.3, ved do vtedy budem mat problemi este aj s hmyzom :-((((