Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

tej babe muselo nieco byt. to nie je len tak ze zomrela. nic sa nestane len tak. mohlo sa jej to podla mna stat kedykolvek, mozno by raz odpadla na ulici a bolo by a takto sa to stalo preve pri opke. oni predsa nemozu dat do clanku este pred pitvou ze co to bolo za nasledok ale urcite to nebolo kvoli plastike a kvoli narkoze. ved to ani nie je nejaka silna narkoza lebo je len na hodinku. a co potom narkozy na 12hodinove operacie a aj dlhsie.
Myslim ze jej nezistili nejaku skrytu chorobu alebo si to mozno zavinila sama drogami ako raz ta na slovensku ktora zomrela pri opke prs. ale potom sa zistilo ze bola pod vplyvom drog.

morgana

romika
kazda operacia je riziko a asi kazda z nas ma strach. Necitaj take clanky, naco sa chces strasit? Uz to tu bolo, ze sa ma mysliet pozitivne, nic nie je na 100%. Tak na to zabudni.....

romika

baby
ten clanok o tej 31 rocnej co zomrela je strasny chcela by som vediet aky bol dovod kde bola chyba neviete niektora ze co sa tam stalo? Ci bola chora alebo co...

bianica

evkalc, dala som si LEN 280ml. No uvidim, co z toho ostane po troch mesiacoch. Ja mam dve deticky. Starsia ma 9 a mladsia rok. Takze tvoje pocity poznam, ale ak mas predoperacne v poriadku a nemas zdravotne komplikacie, tak bud v pohode. Velmi vela stresov si privolavame same

evkalc

bianica - inak aj ja sa stale sama seba pytam ze ci to nie je nezodpovedne ist na operaciu ktora nie je nutna aje to len pre moju spokojnost... doma dve deti a tak... no ale fakt ako pises ked sa ma nieco stat aj tak sa stane tak idem mysliet pozitivne ze vsetko bude o.k. som zvedava dokedy mi to vydrzi...ake stare mas deti bianica?

evkalc

baby dik normalne som sa ukludnila som rada ze tu ste... bianica a kolko ml si si dala? ja budem mat asi 350 ale fakt neviem ci tam este nezavolat a nezmenit na 370ml..idem asi skusit napchat ryzu..

bianica

Takze som nakukla do podpiry, aka tam je situacia a musim napisat, ze lutujem, ze som nesla do vacsich... ked ratam s tym, ze mam este opuch, tak samozrejme, je to lepsie, ako to bolo, ale asi ta konecna velkost nebude ani taka, ako som mala vypchatu podpiru. Ved uvidim. S muzom som si robila srandu, ze ked pojdem na vymenu po 10-15 rokoch, tak si urite dam minimalne 350ml. Fotky poslem v utorok, ked budem mat dole leukoplasty.