Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

no a ja dodam,ze tiez jedna rakusanka zomrela po liposukcii...bola operovana v madarsku na znamej klinike.
v časopise Emma je tiez clanok:smrt z liposukcie atd.....

Baby,to riziko tu vzdy je...Ja si myslim,ze ak mate dobre spravene predoperacne vysetrenia,nefajcite a neberiete silne lieky,drogy...tak sa nemate coho bat.
a stym fajcenim...ja osobne nefajcim.-ale len 2 roky,predtym som fajcila a absolvovala som tazku operaciu a nic sa mi nestalo...Takze naozaj sa netreba bat.

bianica

evkalc,
wobenzyn nikde neber, to budes potrebovat po opke, ked sa budes doma liecit. Je urceni na to, aby si sa skor zotavila z operacie. Ten si len kup a maj ho pripraveny. Mna fotili pred opkou, ked ma aj kreslili. Ale bola som taka oblbnuta tabletkou, ze ked som citala tvoju otazku ohladom fotenia, tak som musela rozmyslat, ci ma vobec fotili. Tento moment mi nejak unikol, ale rozpamatala som sa :-)))
Urcite sa baby nebojte, ja som sa tiez velmi bala narkozy. Tiez som si hovorila, doma dve deti a ja si tu egoisticky idem davat zvacsovat kozy a co ak sa mi nieco stane... Ale potom som si povedala, ze aj tak osud neoklamem a co ma prist, to ma neminie! A teraz som veeelmi rada, ze som zacala pozitivne mysliet, ze opka vyjde v pohode, ja sa rychlo zotavim a budem mat v lete, co dat do vystrihu!!!

evkalc

inanitka - tak ty si taky bojko ako ja...tiez som uz zacala rozmyslat nad tym ciist alebo nie... no zase ked sa pozriem na tie nic prsia tak tuzim ich mat este pekne... ale zase moje deti potrebuju mamu a velmi sa bojim aby sa nieco nestalo... sestra aj mama mi hovoria ze ked sa mi ma nieco stat tak sa stane no nepomaha mi taketo utesovanie... toto sa stalo ako naschval ked ide taky bojko ako ja na opku...

inanitka

evkalc ja som tiež taký bojko a ten článok ma strašne odradil,naozaj rozmýšlam či mám alebo nemám ísť :-(((( nechcem ešte odtialto odísť :-(
baby čo si myslíte prečo sa môže stať, že žena pri opke alebo po nej môže zomrieť? ja mávam problém niekedy so srdcom a bolí ma často pri srdci už len z toho sa teraz bojím a ten článok mi k tomu ešte viac dopomohol-pomooooc :-((

evkalc

AHOJTE
bianica - velmi som bola zvedava na tvoje pocity po opke lebo aj ja idem o 3 tyzdne do chirmedu... ale momentalne sa baby hroooozne bojim odkedy som pocula o tej zene v cechach...ja som strasny bojko a toto mi vobec nepomohlo... doma dve deti ku ktorym sa musim vratit tak som hotova... ale prska chcem len ten strach.... ten wobenzym davaju oni tam alebo si ho treba doniest?

bianica - teba aj fotili ked si bola este len na konzultacii? lebo mna sa dnes sestricka pytala ked som volala za velkost implosov ze ci ma dr. fotil aby sa mohla pozriet a poradit mi. nakoniec som si dala 350ml.

andulka33

Ahoj mops, a vlastne všetky baby,

jeej tak to je náhoda, že budeme spolu operované..ale možno nebudeme ležať na jednej izbe, neviem ako to tam majú, koľko nás tam takto bude, snaď sa uvidíme :) musíme dohodnúť nejaké poznávacie znamenie :)) tak už to máme skoro o mesiac... !! ja mám predoperačné tiež v novamede, lebo u nás by to trvalo večnosť... tú cenu neviem , zvyšovanie mi sestrička spomínala, akurát som si včera objednávala imploše a idem dnes na poštu zaniesť kópiu objednávky.. no a o podprede presne vedeli, podla kódu na objednávke, tá pani v telefóne bola taká zlatá...Mne bolo povedané , všetko do kopy 62tácov..zatim si dávam prašule na kopu a nestresujem sa..pár euro hore dole pre tej sume...vraj by to nemal byť veľký rozdiel , hovorila iba o zaokrúhľovaní súm.. takže tak..

miu miu

bianica aj mne tvrdli, ale to je normalne, aj ked som isla na balkon do zimy alebo von, tak mi stvrdli, ale ja som si to nejak nevsimala. a preslo to asi tak po 2az 3 tyzdnoch. asi tak nejak sa mi vidi. a kukla som si prska na druhy den od opke ako ma pustili domov, hned som zamierila do kupelky a som sa pokochala a rychlo zapla.

paapulka

Bianica ja som tvrdnutie pocitovala hlanve v lavom prsniku,hovorila som to dr. a on povedal,ze je to v poriadku.

bianica

Sakura,
dakujem pekne. V dobrom ti zavidim to cvicenie, len to neprezen. Ty chces byt do leta riadna sexica!

Dievcata a ako to je s tym tvrdnutim???

paapulka

Ahoj Bianica ano som 2 tyzdne po opke, teda v pondelok uz budu 3 tyzdne, citim sa dobre, kedze som na materskej a mam 2 rocne dieta,tak mam na starosti domacnost a maleho, ale nejako sa nepretazujem, robim bezne veci okolo domacnosti. Ja som si nakukla na prsia hned ako som prisla z kliniky domov, cize na 3 den, bola som zvedava ako kazda ina, len som pozrela a znovu zapla podprdu, teraz si rany macam z repikom a podprdu davam dolu len ked sa idem osprchovat,alebo si masirujem prsia.. Tak sa zotavuj...pa