Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

paapulka

Mops, urcite by som si objednala tie vacsie, neviem aky mas zaklad, mas fotku v galerke? Ja som nemala skoro ziaden zaklad a mne daval dr. 320ml anatomicke, chcel mi dat 280ml, povedal,ze ked tam vtrepe 320ml tak mi da take a som rada,ze mi dal tie vacsie.

mops

andulka33 a kde si ked mas o hodinu menej?A stym terminom no este uvidim ako to bude s menzesom,lebo sa mi to neako poposuvalo.A uz si si objednala implantaty s podprdou?Ja som bola na konzultacii skoro hodinu,lebo sa stale neviem rozhodnut na velkosti tak mi povedal,ze nech si objednam 300 alebo 325 tak este rozmyslam.

andulka33

..mne povedali, že to skôr ako 14. apríla nejde, potom ma narvala do diára na 7meho...ale ty ideš k Pikulovi a ja k Červeňovi .. tak je to asi iné...Dobrú noc všetkým.. ja tu mám o hodinu menej, vy už isto hajate.

andulka33

Ahoj mops,
tak to je príjemná informácia, šikovníci :), moc sa mi nechce nacvičovať s hadičkami...
a ak to nezmeníš, tak nás zoperujú súčasne a pravdepodobne sa stretneme...ja mám termín 7.4. ráno na 9:00

mops

andulka33 mne povadali v novamede,ze dreny nedavaju vraj to urobia tak,ze to nekrvaca a nic nevyteka.Ja idem k Pikulovi termin mam 7 aprila,ale asi to presuniem na neaky skorsi termin.

andulka33

noo , vôbec neviem ako sa budem cítiť, ale snaď skôr tešiť :) niekedy si pripadám až nezodpovedna v tomto,akoby som sa mala viac báť...ale keď ja sa neviem dočkáááť!
A ešte ma napadlo, mne doktor nespomínal dreny??? Je to nevyhnutné??

bianica

Dakujem pekne za podporu. Uz som myslela, ze dnes tu nebude nikto zo starej partie.

Ivja, ako sa citis? uz si zvykas? a co rodina? pokial sa dobre pamatam, tak ty uz mas velke deti. tiez som prezivala s ostatnymi kockami, ktore boli den pred opkou a bola som z tej predstavy na nervy,ale nie je to az take zle. Mozno prave prevlada radost, ze uz budem prsata!!! tesim sa na zivot bez vypchavok

andulka, ver mi, ze zatial som celkom ok, hoci nervozita urcite je, ale skutocny stres ma caka az zajtra.