Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

bianica
som rada, že aj ty už máš po tom. Ja som bola asi z tých poriadnejších:))lebo okrem celých 3 dní v nemocnici som doma ležala ešte ďalších 5 dní...

Livaa

bianica
ahojky srdesne blahozelam a zelam skore zotavenie,hlavne nech si spokojna :)
ja som tiez nevedela len lezat,tak bud som bola na nete,pozerala tv a promenadovala som sa po byte. Ked som dlho lezala o to viac ma to bolelo :)
Ale urcite sa setri a nenamahaj prsne svaly :)

paapulka

Bianca, gratulujem
Neboj ani ja som nelezala, som sa len tak prechadzala, hltala antibiotika a tiez som sem tam nieco podala..

bianica

Ahojte,
tak poslusne hlasim, ze mam opku za sebou. Vcera o 10-tej ma operovali a okolo 12-tej som bola na izbe. Davali mi, tak ako som mala dohodnute 280ml, gulate eurosilikony. Dr Magdo a Kacmar boli pri opke a ze sa im podarilo spravit rezy na 4 cm. Dreny som mala do dnesneho dna, do 9-tej. Oblbovacku som vcera dostala, no bola som aj pred opkou celkom v pohode, comu sa cudujem. Tabletka hned zaucinkovala, bola som ako opita a chvilku po nej som aj zaspala. Prvych 24 hodin bolo hroznych, ale co pre krasu nevydrzime! Takze teraz som spokojna, citim sa celkom fajn, ale lezat sa mi vobec nechce.
Dievcence, co ste po.. poctivo ste lezali prve tri dni? nic nerobim, sem tam nieco podam, ale stravit den na posteli neviem.

A co sa tyka splatok, tak som videla, ze v Chirmede mali fascikel QUATRO, takze asi to budu zakroky, ktore boli robnene na splatky.

ivja

AnjeliQ, ak si to poslala, tak určite ti heslo pošle.
bianica
pomaly si zvykám,moja rodina - od manžela začínajúc cez obidve moje baby sú poriadne prekvapené veľkosťou prsníkov.ich reakcia bola - jéé, aké ich máš obrovské.
Teším sa, keď si už budem obliekať niečo cez hlavu. poctivo- ako pán dr. kázal, nosím všetko na zips a gombíky. V robote zatiaľ na nič neprišli, akurát možno sa niekto čuduje, prečo si kabát obliekam ako robot.Zatiaľ teda sa kryjem košeľami a svetrami, ale keď budú tričká a pulóvre, potom sa to len vylúpne ....
Ja ich nemám omnoho väčšie do výšky, ale do šírky ich mám oproti pôvodným omnoho väčšie. Ja som spokojná a uvidíme ako sa ešte vyfarbia...

andulka33

Ahojte baby,
no mops, ja žijem momentálne v Írsku, zatial, kým sa nepresuniem niekam do tepla, júj to by sme radi s drahým.. no a mne tie termíny tiež vychádzali až na máj, lebo sestrička tvrdila, že nemá skôr priestor iba 14apríl a to mi nevychádzalo, nakoniec ma ale vtrepala na toho 7ho, a kramoše mi tam vychádzajú trošku inak ale povedala že to nevadí, hrá tam rozdiel asi 2-3 dni oproti tomu ako by to malo byť...
a k tým implošom, ja som sa chvílu tiež stresovala, či som si nemala presadiť 350 oproti 325, robila som doma pár amatérskych pokusov :))) to by ste sa na mne nasmiali!!! a asi bude stačiť tých 325, tiež neviem aký máš základ, dnes večer mi Livaa nahodí späť foto, tak sa môžeš kuk.. a uvidíš.. ja ale byť tebou vzala by som 325 nie 300, ak máš tú možnosť, aj tak nechápem baby, že je to na vás, čo si objednáte, a ty ideš tiež do novamedu ako ja, tak ma to prekvapuje, lebo Dr. Červeň sa netváril, že je to na mne, keď vychádzal z ordinácie, bolo to o tom na čom sme sa dohodli spoločne...

mops

paapulka zaklad aky taky mam.Ja ma teraz mensie dvojky(nemam deti) a doktorovy som povedala,ze chcem vätsie trojky.Povedal,ze 325 bude velke tak neviem.Inac mi navrhol vysoky profil vraj mam uzky hrudnik a sestricka vravela,ze nech pod 300 nejdem kvoli vyske 173.Ja to chcem mat prirodzene a nie aby kazdy hned vedel,ze mam silikony.