ahojte babenky,
bola som tyzden prec, v BA u znamych, takze som mala co robit, aby som vas precitala ;-))) Dakujem za pochvaly, juuuj, az som sa cervenala ;-)) Prajem Vam, nech vsetko vyjde, ako chcete...
niquei,
dobry zlepsovak je aj to, ked si nohu pri vstavani zakvacis o vonkajsiu dosku postele a pomocou stehennych svalov sa dvihnes, polozis nohy na zem a az nasledne vstanes ;-)
evkalc,
co zas spekulujes ;-) Predsa si nahlasila mensie??? Vidis, ze kazda potom lutuje, a ak by mohla vratit cas, dala by si vacsie. S tou ryzou to nie je uplne relevntne, lebo ju treba v lahu poriadne rozprestriet po celom prsniku a upevnit, aby sa zas nezosypala na dno sacku, ale aj tak bym som stale odratavala cca 20-40ml
ela26,
presne dnes osm si to vsimla aj na mojom pravom prsniku, ked velmi vytiahnem ruku hore, tak som ju rychlo dala dole a velmi sa nenatahujem. Je to zvlastne, ale jedna baba z galerky nikis, to popisuje ako kontraktura. To mi neslo dohlavy, ako moze takto vyzerat zhrubnuta kaspula okolo implosa, asi je to chybna informacia. Ako vravi miu, treba sa este setrit..
Inak moja kamoska v BA 1x videla a chytala moje cici a bola veelmi milo prekvapena (ona tiez chce si dat) ake ich mam po 3 mesiacoch makke. Mne pripada, ze je to citit, ze je tam implos, ale ona mala moznost porovnat s dalsimi troma kamoskami a ze tak makke oni mali az po pol roku. A ze ich mam najprirodzenejsie, a pritom mam okruhle implose. Ani sa mi nechcelo verit, som velmi spokojna s tvarom, ale myslela som si, ze tym, ze som chuda, je to dost citit. Ale vraj nie, to ked sa na to upriamujeme, ale druhy ked o tom nevedia, mozno...............:-)))