Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

ahojte babenky,
bola som tyzden prec, v BA u znamych, takze som mala co robit, aby som vas precitala ;-))) Dakujem za pochvaly, juuuj, az som sa cervenala ;-)) Prajem Vam, nech vsetko vyjde, ako chcete...
niquei,
dobry zlepsovak je aj to, ked si nohu pri vstavani zakvacis o vonkajsiu dosku postele a pomocou stehennych svalov sa dvihnes, polozis nohy na zem a az nasledne vstanes ;-)
evkalc,
co zas spekulujes ;-) Predsa si nahlasila mensie??? Vidis, ze kazda potom lutuje, a ak by mohla vratit cas, dala by si vacsie. S tou ryzou to nie je uplne relevntne, lebo ju treba v lahu poriadne rozprestriet po celom prsniku a upevnit, aby sa zas nezosypala na dno sacku, ale aj tak bym som stale odratavala cca 20-40ml
ela26,
presne dnes osm si to vsimla aj na mojom pravom prsniku, ked velmi vytiahnem ruku hore, tak som ju rychlo dala dole a velmi sa nenatahujem. Je to zvlastne, ale jedna baba z galerky nikis, to popisuje ako kontraktura. To mi neslo dohlavy, ako moze takto vyzerat zhrubnuta kaspula okolo implosa, asi je to chybna informacia. Ako vravi miu, treba sa este setrit..
Inak moja kamoska v BA 1x videla a chytala moje cici a bola veelmi milo prekvapena (ona tiez chce si dat) ake ich mam po 3 mesiacoch makke. Mne pripada, ze je to citit, ze je tam implos, ale ona mala moznost porovnat s dalsimi troma kamoskami a ze tak makke oni mali az po pol roku. A ze ich mam najprirodzenejsie, a pritom mam okruhle implose. Ani sa mi nechcelo verit, som velmi spokojna s tvarom, ale myslela som si, ze tym, ze som chuda, je to dost citit. Ale vraj nie, to ked sa na to upriamujeme, ale druhy ked o tom nevedia, mozno...............:-)))

externa

niquei-prevrat sa na bok,nohy spusti na zem a tak sa zodvihnes.Predpokladám,že spinkas v polosediacej polohe-tak by si nemala mat problem.Ja spím este stale vo zvysenej polohe-pomaha mi to,aby som nespala na boku-pocas spanku aby som sa neprevratila.A som skoro 7 tyzdnov po OP

evkalc

baby ta zena dostala emboliu... a to sa moze stat prave po operacii ale zase mozno brala antikoncepcu a fajcila a tam sa zvysuje riziko 4-5x. no clovek nikdy nevie ale musime verit ze vsetko dobre dopadne!! no ja bojko mam niekedy problem mysliet pozitivne.

ela26

miu miu -a je to zospodu ako mas jazvu? tak pod tou jazvou ako konci prsnik nie je to priecne a nie je to to vlnenie lebo je to pod implantatom. je to take stahovanie ako keby pod kozou....ja dufam ze to nie je kontraktura jedna baba to tu mala pisala o tom....vazne mam strach ci to nie je to

niquei

Ahojte babenky, tak aj ja mám už týždeň po operácii, ale doteraz som neprišla na nejaký zlepšovák ako sa z postele zodvihnúť sama...stále ma dvíha priateľ... Viete mi s tým poradiť? Ďakujem.

miu miu

ela26

to si vidis prisity sval o rebro alebo o to tkanivo spat aby si tam nemala dieru, tak moc ruky nedvihaj aby sisi to nepretrhla. ale to ti zmizne. nebudes to tam mat stale. ja si to uz nevidim. uz je to hladke.