sisaaa,
máloktorá má taký ukážkový pooperačný stav, gratulujem k novým prsiam, želám skoré uzdravenie :)
sakura,
šetri sa! doktor ti už dovolil chodiť do posilky?!viem, že prsný sval nenamáhaš, ale ešte nie sme po ani tri mesiace. nepreháňaj to.
lipo už máš dohodnuté? keď prídeš do košíc to budeš taká samica že až!! a ja budem popri tebe vyzerať ako chudera a chodiť po kanáloch :)
hej, nosila som čipkovanú podpiru, ale už som ju odložila a cici nosím v takej pevnej pancierovej :)ako v kolíske :)
ela26 a tajka,
ja si tiež myslím, že nikis nemala kontraktúru. v galérke je jedna baba AlenaCZ, tá má prsník zdeformovaný, toto je podľa mňa kontraktúra, nie? tajka pozri tam, ty si taký náš expert:)čo myslíš?
dúfam, že nás všetky taká pliaga zďaleka obíde, fuj :(
a k tej češke, čo zomrela. embólia sa nedá predvídať, predoperačné vyšetrenia neukážu, že u tej ktorej ženy vznikne zrazenina. možno pri užívaní hak je riziko vyššie? čítala som, že jej smrť sa vyšetruje ako podozrenie zo zanedbania starostlivosti.
ja som sa pred opkou pýtala anesteziologičky aké sú riziká narkózy, ona položartom odpovedala, že aj smrť. o týchto veciach sa nežartuje, je to strašná tragédia, ale bohužiaľ, stáva sa.