Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ametystka

sisaaa,
máloktorá má taký ukážkový pooperačný stav, gratulujem k novým prsiam, želám skoré uzdravenie :)

sakura,
šetri sa! doktor ti už dovolil chodiť do posilky?!viem, že prsný sval nenamáhaš, ale ešte nie sme po ani tri mesiace. nepreháňaj to.
lipo už máš dohodnuté? keď prídeš do košíc to budeš taká samica že až!! a ja budem popri tebe vyzerať ako chudera a chodiť po kanáloch :)
hej, nosila som čipkovanú podpiru, ale už som ju odložila a cici nosím v takej pevnej pancierovej :)ako v kolíske :)

ela26 a tajka,
ja si tiež myslím, že nikis nemala kontraktúru. v galérke je jedna baba AlenaCZ, tá má prsník zdeformovaný, toto je podľa mňa kontraktúra, nie? tajka pozri tam, ty si taký náš expert:)čo myslíš?
dúfam, že nás všetky taká pliaga zďaleka obíde, fuj :(

a k tej češke, čo zomrela. embólia sa nedá predvídať, predoperačné vyšetrenia neukážu, že u tej ktorej ženy vznikne zrazenina. možno pri užívaní hak je riziko vyššie? čítala som, že jej smrť sa vyšetruje ako podozrenie zo zanedbania starostlivosti.
ja som sa pred opkou pýtala anesteziologičky aké sú riziká narkózy, ona položartom odpovedala, že aj smrť. o týchto veciach sa nežartuje, je to strašná tragédia, ale bohužiaľ, stáva sa.

ivja

tajka99,
ja som mala vlastne celý prsník stvrdnuý, na rozdiel od ľavého, úplne mäkkého.ja som nemala žiadne hrudky, čo tu píšete.Celý prsník bol komplet na pohmat pod kožou tvrdý. Bolo to vlastne to zhrubnuté tkanivo okolo implantátu.Pri operácii mi ho dr. rozstrihával a vyťahoval .
dievčence
chcem sa spýtať v pondelok budem mesiac po operácii, odkedy ste už spali na 1 vankúši? ja spím tak, ako dr. kázal v sedo-ľahu na 3 vankúšoch. manžel keď mi chce dať v posteli pusu, tak lezie za mnou ako na Mount Blanck:))Dvorce si poctivo máčam v repíku, potom niekedy pofotím a pošlem

Darlin

zdravim kočky, ja som bola v stredu operovana BB 300ml pod sva a musim povedať, že je to rriadna bolesť ako riadna svalovka inak môžte mi poradiť či je lepšie spať v sede alebo ležať lebo potom sa nemôžem ani postaviť:)inak dnes som sa pozrela a cici, nedalo sa to vydržať lebo cez tu podprdu sa nea ani dýchať a všimla som si ,že jeen prsník e trpšku je to normalne,že je možno viac opuchnuty?dakujem s pozdravom Darlin

externa

tajka99-no,prave ja to mam dole take hrudkovite...tak sa bojim ze co to je..
v pondelok idem na kontrolu,tak dam vediet co ako

sisaaa

ahoj kocky, poslusne sa hlasim ako som slubila :) Som 9. den po operacii, ale ozyvam sa az teraz lebo som nemala pristup na net. Takze 325ml, anatom, KE chirmed. Dost som sa operacie bala, ale po prebudeni som necitila ani zimnicu, nevracala som, dokonca sa mi netocila ani hlava. A co sa tyka bolesti, citila som len tlak na hrudi a trosku ma bolel chrbat. Ruky som nacudo zvdihla az za hlavu a bola som schopna dokonca si umyt aj zuby. Na wecko som sla sama :) ked ma uvidel Magdo, trosku na mna krical, ze som moc ziva a ze sa mam setrit, dokonca ani proti bolesti mi nic nedali lebo nebolo treba. Zda sa to asi neuveritelne, ale naozaj som sa citila velmi dobre. Na druhy den som sa sama obliekla a cakala ma 2-hod cesta do PP, ktoru som zvladla v pohode. Teraz sa citim fajn, sem tam ma nieco pichne, ale inac som ok. AKurat lutujem ze som nesla do väcsich, lebo tych 325 sa mi zda malo :) Pofotim a poslem foto

tajka99

ela26,
no co ja viem, kontraktura je zhrubnuta kapsula okolo implosa. Ta sa vytvori kazdej, ale niekedy zhrubne, to je potom vraj vidno a deformuje to prsnik. Nemyslim si, ze to je vidno takto, na spodku prsnika, skor asi v nesumernosti prs a nejakych hrudkach. Tazko povedat, myslim, ze ivja mala na tych starych kontrakturu, ona nam snad vysvetli viac... Ja to mam velmi nepatrne, myslim, ze keby nie nahody, ze som pri obliekani mrkla do zrkadla a svelo dopadalo tak zboka, tak by som o tom ani nevedela. Myslim, ze to je skor niec bezne, mozno, ze keby vsetky baby "po" poriadne natiahli ruku, mozno si to viacere vsimnu. Predsa je to tam nanovo zosite...

tajka99

sorry za preklepy, ale minule sa mi vyliala na klavesnicu notebooku Nesska a odvtedy mi zle reaguju niektore pismena, musim trepat do tej klavesnici ako datel ;-DD A ked k tomu pridam gelove nechty, uz ma bolia nechtove lozka ;-))))))