Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ifka

ahoj Darlin, nemáš fotku v galérii?aké si mala pred operáciou? aj mne ide dávať červeň 300ml a meriam len 164 cm :))) Ďakujem :)

salmi

evciatko7
fu,tak to ti dakujem, mile slova....ja uz sama neviem,ake su:))ja sa na seba neviem tak pozriet...a co sa velkosti tyka....na kazdej to ukaze inak....niekto ma takyt dekolt s 300ml, niekto s 350 a niekto ani so 400ml....ale o tom sa tu uz popisalo dost..rozne telesne parametre,ktore su pre kazdu z nas dost specificke.....a tych 500 mozno aj 600 s vysokym si dam aj ja,ale az po 15-20r...teraz si zbytocne natolko natahovat kozu, ked mam len 27.....neviem si predstavit,co by som robila o 20r,keby som si teraz dala 500-600ml .....no uvidime, som len 2 mesiace po,takze mam este mesiac do dokoncenia setrneho procesu....hm,akurat neviem, ci si potom uz mozem namahat dost vyrazne prsne svalstvo ci sa este extremnejsej namahy vyhybat prvy pol rok rok....nerada by som si zelala nejaku natrhnutu ranu...okrem toho rany mam uz sice pekne,ale nezbledli..neviem cim to je.

evciatko7

Salmi, mas nadherne prsia.Zavidim :-)). Skoda ze ja mam len 325ml :-((. Ale raz si dam 475 resp.500ml a tiez ich dufam budem mat tak krasne velke ako ty.Naozaj, co som tu videla v albumoch, tak tvoje patrai k najkrajsim :-))

Darlin

mops
Dakujem, operoval ma Mudr.Červeň a som ozaj velmi spokojna sú nádherné, aj ked ma najprv vystrasil,že budu velke lebo mam len 164cm a teraz 75D ale budu velmi prirodzene no ja si myslim, že to budu take plne troječky:)

bibianka

ahojte,zdravim vsetky odvazne baby :)
takisto zvazujem operaciu a neustale sa zamyslam nad pre a proti..ale ked si pozriem fotky niektorych bab, stoji to za to:) velmi sa mi paci praca Dr.Trsku..napr.maja222 ma pre mna uplne idealne spravene prsia,co sa tyka velkosti a celkoveho dojmu,pacia sa mi:)..viete mi povedat, kde operuje spominany Dr., myslim,ze niekde som citala,ze operuje na dvoch miestach..dakujem a drzte sa !!! sucitim;)

externa

sakura-odpisala som ti aj na zzz....
inak,môj nazor na lipo...Ja som ta videla nazivo-si pekna baba a tu lipo nepotrebujes...Naozaj ti staci cvicenie-tym aj schudnes a aj si vytvarujes - spevnis svalstvo.....
Ja som tiez kedysi vazila o 15 kg viac ako mam teraz,a dala som to dole cvicenim.....

ale,to je len môj nazor.....

externa

baby-kedy ste zacali spavat na boku???
mne je to este nepohodlne,davam si pozor,spim na chrbte,ale obcas sa pretocim v spanku na bok,aj ked ako "preventivku" mam 2 vankuse a spim este stale na vyvysenom...

ivja-ja spim este stale tak,je to aj kvôli tomu,ze moja dcerka spinka snami v posteli,tak takto ma aspon nekopne do prs...pri jej nocnej akrobacii...:)

sakura

ametystka
ahojky. Nebojkaj setrim sa o sto tristo. Doktora som sa nepytala ale ved hadam mozem - ruky absolutne vynechavam. No tu lipo by som mala mat toho 3 aprila ale nejak som polakana z tej celkovej narkozy zas. Viem ze raz mi to vyslo. Prsia mi len tak same urcite nenarastu - tam bola ta opka viac menej potrebna. Ale s tymi faldikmi sa da predsa len nieco v tej posilke urobit. Ved uvidim. A prosim ta nekecaj. Ake kanale? Len aby som nimi nechodila ja:)))))))))