Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bibianka

andulka33,

dakujem :) a Ty uz si rozhodnuta pre nejakeho konkretneho doktora? inak,velmi sa tesim tejto stranke..kym som o nej nevedela, tak som len bludila po strankach jednotlivych klinik,mala som uz aj vybratu kliniku,ale az po zhliadnuti tejto stranky,som sa rozhodla pre inu..na zaklade fotiek a vysledku jednotlivych Dr.:) takze fajn..kedze som v zahranici, zvazujem konat az po lete..tak dovtedy si to aspon potvrdim vsetko..bojim sa akurat toho pooperacneho obdobia,kedze praca nepusti:) uvidime..drz sa,ahoj

externa

Bibianka-Dr.Trška operuje v ruzinovskej nemocnici,v Snop na zahradnickej v Ba,a pre interklinik
a chodi aj do Prievidze do Cibamedu..
jeho tel.c. 0905 204 494
vsetky info najdes aj na nete

Darlin

ahoj Ifka nie nemam nič v galerii:(mala som 75B aj ma presviecal,ze su pekne,ze si nemam davat ale ja som vzdy po nich tuzila a inak to z tej antikoncepcie sa mi zvacsili takze,keby som ju vysadila mala by som zase A...no to D ma dost vystrasilo ale je to take plne C podla mna ziaden extrem:)

Darlin

mops ja by som sa nebala je to take akurat,ved ked za to zaplatis tak nech je vidno nejaky efekt a mam to pod svalom:)kludne si daj to väčšie ved si vysoka kdežto ja taky drobec :D

tajka99

sisaaa,
zlaticko, tesim sa, ze to tak dobre zvladas. Vidis, ja som to moc echcela podcenovat, lebo vela bab ma skor opacne zazitky, ale ja som presne ako ty, bola milo prekvapena, aka je to malina. Len to nie je dobre tak vykreslovat babam, co maju pred, lebo mozu cakat lahky priebeh a potom mozu byt zaskocene, sklamane a zdesene k je to inak. Mna doktor tiez vykrical :-))), ze oni su radsej, ak zena nejake tie bolesti ma, lebo sa potom viac setri, a ja ze som sa pohybovala ako srnka ;-)))) Az pozeral do papierov, ci som ozaj 2 tyzdne po opke. Na druhy den som tiez vedela dvihnut v pohode ruky, cakala som, ako budem obmedzena, a nic! Brala som si ustnu vodu, ze si vraj ani nebudem vladat pritlacit na zuby, ci zdvihnt k ustam ruky a nic!! Normalne by som zvladla aj kefku a tiez som sa sama obliekla ;-DDDD Oni prisli, ze mi idu pomoct a ja som uz bola oblecena :-))))) My, co sme uz par ra od zivota dostali, sme asi riadne zocelene ;-DDDD Len pekne oddychuj, min tych 6 tyzdnov ozaj nezatazuj organizmus, OK!!! Tie mozne nasledky su nezvratitelne, stoji za to obetovat par tyzdnov zo zivota, aby vysledok bol super!!!! ;-))))))

tajka99

ivja,
tak som si to s tou kotrakturou aj predstavovala, len som myslela, ze to asi nebude tak jednoduche, ze tam mozu byt aj ine priznaky, ale priecne stiahnutie koze pod prsnikom, to som si nevedela predstavit, ako by mohlo mat nieco spolocne s tou hrubnutou kapsulou. Tak tfuj, tfuj, tfuj, aby sa nam take somariny vyhybali. Ja som zacala spavat a boku dost skoro, urcite do mesiaca(cca 2 tyzdne, bolo to postupne). A ten zvyseny vankus mam furt, ale neboj, to je uz len z mojej pohodlnosti - milujem velke nacuchrane vankuse a tazko si zvykam na tie zdrave anatomicke vynalezy :-))) Ale je pravda, ze ma nic neboli, ked na takych zdravych spim, pri tych velkych ma obcas boli krk. Takze si uz asi mesiac hovorim, ze uz vyberiem z postele ten anatomicky. Myslim, ze po 6 tyzdnch sa uz moze spat aj nizsie, lebo mne doktor povedal, ze 6 tyzdnov je taka hranica, kedy sa ten implos peve usadi a obali. Potom uz nehrozi, pri normalnom zaobchadzani, zeby sa posunul. Dokonca mi povedal tiez, ze mam osit podprdy, ak mi nevadia, lebo ako kazda koza sa casom natahuje a ked sa nenosia podpiry, tak prsia (ci s implosmi alebo bez) zacu ovisat. Bola som prekvapena, ze mozeme nosit aj push-upky, lebo vraj to by sme museli na ten implos vyvijat tlak mesiac v kuse aby sa posunul. Ukazal to na priklade, ze ked bude kozu na zapasti mesiac nonstop natahovat, tak po mesiaci sa samzrejme prisposobi novej polohe a zmeni svoj tvar.
ametystka,
cau kocica, ako ide speakovanie? Ja mam zachvilu test, tak sa teraz vsetko ukaze, ako som zbytocne tam drela tie ich calunene stolicky ;-))))) Ozaj, ta AlenaCZ , to sa viac podba na tu kontrakturu, ale skoda, ze nepise, kolko mala prdtym ml. Pise, ze bolo robene cez dvorec a potom na reopke uz ma nejakych cez 400ml. Ale dolezite by bolo vediet, kolko predty, lebo mne sa zda, ze na svoj tvar prsnikov a hlavne teda stav, ze mala dost vytahane, zvolili podla mna maly implos a teda ked si lahla, ta nadbytocna koza okolo implosa previsala a to tak zle vyzeralo. A este ked na nom mala kontrakturu, tak to bolo este vyraznejsie. Fuhh, nechcela by som,... Ja som sa bala tiez toho previsania koze, lebo som nepocuvla doktorov, ktori vraveli, ze mam dost elasticku kozu na prsoch, a teda odporucali 350-425ml. Ja som najprv chcela 300, potom 325 a nastastie som sa odvazila na 350ml. To je ledva ledva na moju kozu, dobre, ze som nesla do mensich, mam pocit, ze by uz ovisala... :-)
evkalc,
aj ty si pozri tu AlenaCZ galerku, lebo to je to, co som ti pisala a aj tu vyssie. Ze ovela horsie vyzerju cici, ak sa podceni velkost implosa, ako cici, kde sa preceni. Lebo tie si pomaly zvyknu, koza sa prisposobi, ale stiahnut sa naspat nevie, a vekom sa elasticita este viac straca... :-)
bianica,
ty si tu cerstva, gratulujem!!!!!! Vitaj!!!!! Ty mas tiez rozdiel medzi deckami 8 rokov? Ak si dobre pamatam, ako to vnima ta starsia? Su to baby?

mops

Darlin aj ja idem mat 300 alebo 325 este som sa nerozhodla.Ja sa trocha bojim tej velkosti ved aj mne povedal doktor,ze to bude velke.Ja mam 173cm a 51 kg.Ale moj doktor je Pikula.Ja chcem mat tiez trojky lebo tie stvorky sa mi zdaju moc.A kde ti robili rez,lebo som pocula,ze Cerven robi v podpazusi.

bianica

Ahojte
sisaa, dakujem pekne, tiez ti prajem rychle zotavenie, hoci ako citam, tak ti to ide supeeer.
Ja som dnes 4 den po opke a nejako ma pali v lavom prsniku. Mal niekto taketo pocity???
Uz sa neviem dockat prevezu, pretoze ma uz tahaju leukoplasty, podpira - teda guma ma tlaci, no hroza. Po kolkych dnoch vyberaju stehy?