Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

sisaaa,
:-DDD aj ty si ten pripad. Mne ani nedali tu tabletku pred narkozou, lebo som s nimi kecala a smiala sa. Hovorim, ze niet nad POZITIVNE MYSLENIE. Pre mna to bol aj sposob, ako odburat stres a strach.

sisaaa

Tajka, po prvej kontrole mi prelepili prsia este raz, ale ide mi to na nervy, strasne ma to svrbi a mam sto chuti si to dat dole. Myslis ze by bol problem, ked pridem na vyberanie stehov a budem odlepena :) Inac dnes som si skusala zopar triciek, a vyzera to fakt spicovo, len pane boze, nech sa mi tie moje prsicka uz nezmensia :))
Kocky, naozaj sa nebojte ist do väcsich, ak mate na vyber, ja dakujem bohu ze som nesla do 290, ako som chcela, ale ze som sla do 320. Tajka ma 350, videla som ju nazivo, a naozaj nevyzera ze tam ma implose. Ja trosku lutujem ze som nesla aspon do tych 350, lebo pri mojej vyske sa tych 320 niekde stratili :)))

tajka99

zuzulka22,
ja som vysadila, je to lepsie, myslim, a v Chirmede to aj vyzaduju. Ten mesiac-dva vydrzis. Vsak aj ta embolia je vacsie riziko pri HAK. Radsej by som to neriskovala. Ked som to ja vydrzala, co som typ zeny, ze ked na mna muz hodi trenky, tak ja otehotniem!!! :-((
;-)))))

sisaaa

Ahoj Tajka, presne ako vravis, Magdo ked ma videl tak mi povedal, ze sa mam aspon robit ze mam neskutocne bolesti, asi vedel preco to vravi, aby som sa setrila. Ale ved sa setrim a som velmi rada, ze moj pooperacny stav prebehol takto hladko. Este som sa na nom nasmiala, vedla mna lezala lezala jedna starsia pani, ktorej robili lifting, a magdo sa jej pytal ako sa ma, a ked siel kolo mna, lan povedal, vas sa ani nepytam :))

tajka99

evciatko7,
vsak ty mas tieez nadherne prsia, co chces? Vela zalezi na fotkach, ako je co fotene, ake svetlo a odkial dopada a hlavne v akej podprde to je. Fotky uplne zblizka a v tesnej podprde davaju dojem plnosti a velkosti. Dolezite je aby boli prirodzene k celkovej postave a to ty mas nadherneeeeee!!! Fakt!! A tipujem, ze si asi mladsia, takze vobec nelutuj, pretoze ako pise aj salmi, ak by ste si teraz dali 500ml, co by ste si museli dat o 10-15 rokov, ked sa vam koza natiahne vekom... ;-)

tajka99

tak som bola polyzovat a som back, 5 hodin na svahu stacilo... ;-))
evkalc,
blahozelam dcerke k narodkam, uzite si to, uz asi oslavujete, ze? Ak ti sam Trska povedal, ze 350 staci, tak asi ano. Ale on pocital aj s plastikou dvorca, nie? Vtedy by si ntiahol kozu, ako potrebuje. Ja mam 350ml a fakt to neni velke, sisaa odtial ma videla nazivo, moze ti potvrdit, ze bola prekvapena, ze vobec nie je vidno, ze mam implose. A zvlast pod trickom, ci svetrom, ked bude tielko, neviem, ale ja by som si to s tebou velmi rada vymenila, aby som mala este raz moznost sa rozhodnut a urcite by to bolo min. 375ml... Ono to na tych fotkach vyzera velke, lebo naholo to vyznie viac, su vacsie, ale po trickom vobec. A ty, kedze si po porode a kojeni, nikto nebude, podla mna podozrievat, ze si pri malych deckach mala cas na take daco ist ;-))) Este porozmyslaj, lebo napr. sisaae som tiez vravela nech sa neboji ist do vacsich, no ona sa bala, a teraz ako kazda tvrdi, ze si mohla dat aj o 100ml viac ;-)))
Ze sisaaa?
Kde ste vsetky? Jarna lyzovacka vas zlakala na kopce? ;-DD Dnes tam bolo ozaj nadherne, teplucko, slniecko,...

evkalc

bianica - ty si pisala ze mas rocne dieta to mladsie a kojila si? ja mam tiez 1 a 3 rocne dievcata. mladsia ma dnes rok :-)

booze baby ja sa tak budem bat pred opkou ze sa cestou do Ke asi aj po... dufam ze to dobre dopadne. a tu velkost ja veru neviem dr. vraj do papierov napisal 350ml ked som tam volala tak mi to sestrick apovedala tak som povedala ze dobre... lebo som sa nevedela rozhodnut stale ci 350 alebo 370. Trsk mi hovoril ze max 360ml aby to bolo prirodezene ako chcem.