tak som bola polyzovat a som back, 5 hodin na svahu stacilo... ;-))
evkalc,
blahozelam dcerke k narodkam, uzite si to, uz asi oslavujete, ze? Ak ti sam Trska povedal, ze 350 staci, tak asi ano. Ale on pocital aj s plastikou dvorca, nie? Vtedy by si ntiahol kozu, ako potrebuje. Ja mam 350ml a fakt to neni velke, sisaa odtial ma videla nazivo, moze ti potvrdit, ze bola prekvapena, ze vobec nie je vidno, ze mam implose. A zvlast pod trickom, ci svetrom, ked bude tielko, neviem, ale ja by som si to s tebou velmi rada vymenila, aby som mala este raz moznost sa rozhodnut a urcite by to bolo min. 375ml... Ono to na tych fotkach vyzera velke, lebo naholo to vyznie viac, su vacsie, ale po trickom vobec. A ty, kedze si po porode a kojeni, nikto nebude, podla mna podozrievat, ze si pri malych deckach mala cas na take daco ist ;-))) Este porozmyslaj, lebo napr. sisaae som tiez vravela nech sa neboji ist do vacsich, no ona sa bala, a teraz ako kazda tvrdi, ze si mohla dat aj o 100ml viac ;-)))
Ze sisaaa?
Kde ste vsetky? Jarna lyzovacka vas zlakala na kopce? ;-DD Dnes tam bolo ozaj nadherne, teplucko, slniecko,...