Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisaaa

Prave pozeram galerku na omlazeni, a je to zvlastne ze zeny, ktore si daju 200ml, maju prsia akokeby si tam dali 350ml...do kelu, a mne sa zda, ako by som tam mala 180 :(((

sisaaa

Tesim sa velmi :) a ked sa postavim pred zrkadlo, nechce sa mi tomu verit, ze zrazu mam prsia :)
Tajka, strasne ma svrbia tie leukoplasty na prsiach, myslis ze bude problem ked si to odlepim ? Nezdrbu ma pri vyberani stehov ? Mam prelepeny aj vrch aj spodok ..

tajka99

sisaaa,
tak to teda nebude uz dlho trvat, lebo teraz chlapi na teba pojdu jak osy na med, uvidis... ;-))) To ti je taky rozdiel, nieco strasne, ako su ti chlapi povrchni, niezeby som predtym mala s tym problem, ale teraz je to taky rozdiel, to by som predtym nepovedala. Ked som bola vo wellness, tak som si az myslela, ci nemam nieco na tvari. Co uz, ked som vydata! ;-DDD Ale ty sa tes, ako si to uzijes! Uvidis, ako ti porastie sebavedomie... ;-)) Prajem ti to ;-)

sisaaa

Tajka, ani mne tu tabletku nedali, aj ked som bola dost vyklepana :)) a to som na 5. den letela s malym k doktorke lebo mi ochorel, tak som si tam vysedela 2,5h :(((