Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisaaa

bianica
Aj mne chceli dat eurosilikon, ale ja som sa rozhodla pre polytech, predsa boli o par tisic lacnejsie a pevne verim ze budu aj kvalitne :)

bianica

sisaa,
prska vyzeraju velmi dobre a este len pojdu do krasy :-)))
Preco ti dali polytechy? ty si chcela? vacsina bab z chirmedu ma eurosilikony, tak ako aj ja. Inak na omlazeni.cz som citala, ze eurosilikony maju najvacsi sklon k vrasneniu, tak dufam, ze to tak nie je.

bianica

tajka,
to s tymi vypchavkami,push up-kami doverne poznam. Nieco som nasla, ale je to vsetko cez hlavu a chcem nieco s hacikmi. No nic, idem hladat dalej.Ale aj tak dik

tajka99

sisaaa,
leukoplasty, nie obvazy.
bianica,
mas pravdu, lepsie by bolo a zapinanie, aj ked lambada by sa mozo dala pretiahnut aj cez boky. No pre mna bola ta kojenecka idealna. Ono to mozno ai nie je uplne kojenecka, je bavlnena na dva haciky vpredu, to je velmi prakticke, ak je zapinanie vpredu. Ale kde sa da kupit, hmmmm, to ti neviem ja poradit, kedze som si predtym nemohla take latkove dovolit nosit, iba same vypchate ;-)))

tajka99

sisaaa,
pozrela som si do fotogalerky,lebo som si nepamatala, ak dlho som mala obvazy. Tak mne na tej prvej kontrole prelepili uz len dole a potom na 21 den, ked mi vybrali stehy, tak uz neprelepili. Nic ma nesvrbelo, skus si dat najprv radsej Dithiaden, lebo predsa - kym sa tie implose nastalo usadia a obrastu tou kasulou, je dolezite aby si ich mala upevnene v takej polohe, aku by si si zelala, aby ostali.

bianica

Neviete mi poradit nejaku stranku, kde by mali dobru sportovu podpiru? chcem si este jednu kupit, aby som mala na vymenu.
tajka - ty si spominala, ze by stacila aj lambada, ale ja zatial nedam nic cez hlavu a myslim, ze by sa to ani nemalo.
Takze hladam nieco na predne zapinanie.
Dik za kazdy tip

sisaaa

ja som bola na kontrole po piatich dnoch, moc mi ich nechceli prelepovat, ale vraj istota je gulomet, tak som ako mumia :)))
o nejaky tyzden a pol idem na vyberanie stehov a tie obväzy budu az cierne, brrrrrrrrrrrr

tajka99

sisaaa,
nakukla som tam, no nevyzeraju male, ale naozaj to velmi zalezi od fotky, ako je urobena, ake je svetlo, odkial a z akej vzdialensti sa foti. Mozno keby si tu babu videla na fotke od krku po pas aj nizsie, nezdali by sa take velke. Mne sa naopak zda, ze v CR je ovela viac komplikacii po opke. Same kontraktury, vrasnenia,... je tam ovela viac aj fotiek tychto papluh ;-) U nas v galerke je jedna s kotrakturou, aj to je alenaCZ, teda ceska. Myslim, ze je to tym, ze je tam privela plastickych klinik, a tak vela fuserov, c maju viac odvahy ako rozumu. ;-)
Mam skype, ale pravdu povediac, malo telefonujem, so znamymi z BA sa dostanem na pokec cez skype tak raz-dva razy za mesiac. Moje cislo mas, kludne prezvon, ked nieco, ja radsej vezmem muzov mobil a zavolam z neho, lebo sa mi nechce sediet priputana k PC ;-)))
No, vravela som ti, ze pri tvojej vyske, by ti velmi pasovalo aj vacsie, mas krasne dlhe nohy, teraz aj prsia, fuuuuha, dievca do leta mas frajera, to ti garantujem, ;-DDDD
S tymy leukoplastmi velmi neviem, mne nic nerobili, ale baby tu pisali o tom. Je to nejaka alergia na ne. Myslim, ze sakura alebo ametystka to uz nevydrzala a den pred nejakou kontrolou, si ich dala dole. Kedy mas ist na kontrolu ty?

bianica

evkalc,
tiez sa pripajam k gratulacii pre tvoju dcerku! Pytala si sa na kojenie, tak pri prvej dcere som mala strasne vela mlieka, az mi ho museli zastavit pre obojstranny zapal prsnikov. A zastavili nadobro, cize som nemala z coho kojit.

sisaa - mna tiez ide porazit z tych leukoplastou a vobec si ma nepotesila s informaciou, ze pri prvej kontrole ti opat cici prelepili. Ja som sa uz tesila, ze v utorok mi to vsetko poodliepaju, samozrejme okrem jaziev. Ale aj tak sa na to spytam, ci mi to musia opat lepit, teda ak budu. Pozerala som ten link, ktory si tu vlozila, no mam dost z tej velkosti, ale myslim, ze to robia fotky. Keby dala celu postavu, tak by neboli take velke. No tipovala by som, ze ma aspon 280ml.

tajka - dakujem a co sa tyka starsej dcery, tak berie to v pohode, nejak sa nad tym ani nepozastavuje. Niekedy mam obavy z toho, ze ked podrastie, aby nebola taka tvrdohlava ako ja.