sisaaa,
nakukla som tam, no nevyzeraju male, ale naozaj to velmi zalezi od fotky, ako je urobena, ake je svetlo, odkial a z akej vzdialensti sa foti. Mozno keby si tu babu videla na fotke od krku po pas aj nizsie, nezdali by sa take velke. Mne sa naopak zda, ze v CR je ovela viac komplikacii po opke. Same kontraktury, vrasnenia,... je tam ovela viac aj fotiek tychto papluh ;-) U nas v galerke je jedna s kotrakturou, aj to je alenaCZ, teda ceska. Myslim, ze je to tym, ze je tam privela plastickych klinik, a tak vela fuserov, c maju viac odvahy ako rozumu. ;-)
Mam skype, ale pravdu povediac, malo telefonujem, so znamymi z BA sa dostanem na pokec cez skype tak raz-dva razy za mesiac. Moje cislo mas, kludne prezvon, ked nieco, ja radsej vezmem muzov mobil a zavolam z neho, lebo sa mi nechce sediet priputana k PC ;-)))
No, vravela som ti, ze pri tvojej vyske, by ti velmi pasovalo aj vacsie, mas krasne dlhe nohy, teraz aj prsia, fuuuuha, dievca do leta mas frajera, to ti garantujem, ;-DDDD
S tymy leukoplastmi velmi neviem, mne nic nerobili, ale baby tu pisali o tom. Je to nejaka alergia na ne. Myslim, ze sakura alebo ametystka to uz nevydrzala a den pred nejakou kontrolou, si ich dala dole. Kedy mas ist na kontrolu ty?