Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

romika

zajtra mam den D. O 10.30 mam byt v ŠNOPE. Zatial sa nebojim. Dr. Trska ide predomnou robit nejaku kočku ktorú bud operovat skoro 4 hod. ma nejaky zlozitejsi zakrok. No dufam ze ho to moc nevycerpa. Dufam ze budem mat pekne prska neviem sa stale rozhodnut ci 280 ci 325 :( drzte mi palceky. Ozaj vobec neviem do coho sa mam obliect ked ma pojde operovat , ci on mi da nieco???pa a

morgana

bianica,
co je to vrasnenie? Ja som na omlazeni sa take nedocitala a to som si tiez vybrala eurosilikony. Myslim pozitivne ale zacina ma chytat strach. Radsej nech je uz min streda.....

niquei

externa a tajka99 ďakujem za zlepšováky pri vstavaní z postele, idem teda trénovať :-) Ozaj chcem sa ešte opýtať, mali ste aj vy po operácii po drénoch takú svalovicu na rukách a tiež vám ich doktor zakázal používať tak zo dva týždne?

niquei

Ahoj disnie, tak už mám týždeň po operácii, bola som v tej PD, o ktorej som písala a bolo to tam super... vrele odporúčam tej tvojej kamarátke...

disnie

zuzulka22, ja som nemala vysadenu HAK, Dr. povedala, ze to nepozaduju a je to dokonca lepsie, lebo nebezi klasicka ovulacia. Internistka mi doporucila podanie fraxiparinu pri OP, ktory zamedzi pripadnym zrazeninam. Je to vzdy ale na rozhodnuti operatera, tak to nechaj nanho, len zdorazni, ze si HAK nevysadila. Ja osobne som nemala pri OP ani potom ziadne problemy .