Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

sisaaa,
sorry, nemohla som sa dostat na Zdravie, tak som ti nemohla skor odpisat. Ta masticka je najlepsia Contratubex, ako tu uz bolo spomenute. Je perfektna, treba pravidelne aspn 1x denne namastit a jemne aj premasirovat tou mastickou jazvu. Inak prska su krasne, nie su az take male, a ked pojdu dole leukoplasty uvidis, ako sa vykluju ;-))) Ako svrbenie, preslo?
bianica,
s tym vrasnenim som to pocula aj ja, ale ked som si cez Google dala heslo vrasnenie, docitala som sa, ze praveze tie najdrahsie McGhany maju tak jemny gel, ze sa kvoli tomu zvykne vrasnit. Takze tazko povedat, myslim, ze tych spomenutych informacii je tak malo, ze by som ich nebrala za relevantne. Ak by to bola pravda, viac by sa o tom hovorilo...podla mna ;-)))

mops

andulka33 chcem sa spytat ake mas miery?Lebo mas take iste implose aj vysoky profil.A mas uz termin na predoperacne?Lebo ja to stale neako odkladam a ani implose som este neobjednala.

externa

inak,uz som to tu spominala...ja som kedysi brala HAK a aj som fajcila...A nekazali mi vysadit vtedy antikonc.A mala som tazku opku.Samozrejme som to vsetko povedala internistke....

externa

romika-a samozrejme ti zelam vsetko naj!
inak,podla mna na 10:30 je skoro,urcite si chvilu pockas....aj ja som cakala-to je to najhorsie...nuda,lezala som v posteli...A potom po naladovke som tak zaspala.ze ani neviem kedy ma brali na sal....Taketo "okno" sa mi stalo druhykrat...pri 7 opkach....:)

externa

evkalc-tebe by som rada povedala-teda napisala,prepac.Az dnes som si uvedomila,ze ty si vlastne môj nick zobrala ako externá.A preto si napisala,ze "idem si pozriet foto externej".Ja som si nejako neuvedomila.Sorry.
Inak,môj nick je bez dĺžňa.a externa znamena...spolocnost zaoberajuca sa prislusenstvom pre PC a pod.Ale to je jedno....
pa

ivja

romika
zajtra sa drž.Hneď ako tam prídeš tak ti dajú plášť- vzadu na šnúrky a čiapočku. Ľahneš si do postele a budeš čakať. Potom ťa príde doktor pokresliť, dajú ti náladovku, možno ti ešte niečo povie anesteziologička a odvezú ťa na sálu. potom sa už preberieš len po operácii a budeš krááááásna.

andulka33

bibianka , ja som pisala par stran do zadu, mam termin u Dr. Červeňa v BB, už o mesiac, a o doktorovi Trškovi viem, lebo to bola prvá varianta..ide mi dávať 325, vysoký profil, okrúhle..pomaly si to uvedomujem , už sa to blíži..tak pozorne čítam :)

a momentálne sa čudujem , že ma neupozornili na vysadenie antikoncepcie.. len som to pisala do papierov.. a teraz neviem čo spravit lebo by som teda nemala buduci tyzden nasadzat a potom zase mozno zahapruju kramoše... fakt neviem, všetky ste vysadili??