Ahoj mops :)
no takže ja som take male pivo mam iba 164cm a konecne som pochudla, mne to stale lieta hore dole, kedysi bom mavala skoro o 11kg viac na strednej a nie a nie to striast i ked vela športovala trenovala a tak .. asi puberta a zle navyky no a teraz mam tak 56-57-58 ako sa najem a ako mi idú sladkosti a potom zase delím a tak ..:) ale doktoro ma pomeral na obvod nejakých 83 a vraj to bude rozdiel 9 cm a podotkol , že to budem ako miss-ky.. skoro som sa rozosmiala..:)) ale v skratke momentálne pôsobím šťíhlo a myslím že od konzultácie som ešte pochudla .. aspoň teda, všetci sa ma pýtajú a čudujú..vraj to veľmi vidno.. to bude tou tvrdou prácou tu v kapitalizme :))
a tie predoperačné som si hned v ten den obvolala, pre istotu aby mi pasovali termíny- zavolaj pani.Dr.Dedičovej 0484399130 asi čím skôr, aby si potom nestresovala, a kamartáka bola v BB teraz na jeseň a vravela , že ju to stálo tisícku tak neviem , možno šli ceny hore. Mne ich dohodla na piatok , takže 1.aprila letim dom na SK, 3. predoperačne a 7.to príde ..:(