Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kiaruska

ahojte, sice som tu dlho nebola ale chcela som sa opytat ako sa mate a ako ste spokojne ..ja uz teda som 4 mesiace po a vysledky su uplne ine ako na zaciatku teda tesne pooperacii ... mozno je to divne ale chcela som mat prsia tak, ze hore zagulatenie by bolo take vacsie , teda neviem ci chapete ale tak sa mi to paci .. mam to pekne ale ked stretnem aj znamu a poviem ze som po, tak mi povie kazdy ze hej ? ani to nevyzera ze mas silikony ! ze uplne prirodzene( mozno preto lebo mi dali len 300ML) .... a zas starsie zeny mi vravia ze to je super ze to nie je vidno

tajka99

ametystka,
urobila si veeeelmi dobre, ze si si dala vysoky profil, super to vyzera, krasne ti to vytiahlo hrudnik. Ani by som nepovedala, ze su to len 275ml, v tricku vyzeras velmi sexi ;-)) Uz sa tesis na leto bez napchatych podprseniek??? Ja teda strasne... ;-DDD

tajka99

sisaaa,
mala chybicka se vloudila, ametystka to napisala spravne Contractubex, a je to gel, aby si nebola v lekarni zmatena. Ako pise aj niquei je fakt dobra, len treba mastit pravidelne a hlavne aj pomasirovat tu jazvu, ako som z pisala. Zabera to aj na keloidne jazvy, to su take zhrubnute, vyvysene, dcerka to mastila na jazvy po popalenine.

bibianka

externa, dakujem,pozistujem :)
akurat pozeram,ze Ty uz mas po operacii..pekne prsia tvaruje:) zrejme je v tomto obore 'doma', ake si mala z neho pocity?

bibianka

andulka33,
takze ides do bb..preco si sa rozhodla pre dr.cervena nakoniec?..ja si stale nie som ista,ku komu,ale dr.trska sa mi pozdava...skusim mu napisat a uvidim..tiez si v zahranici? tak drzim palce,nech Ti to dobre dopadne toho 7ho ;)

andulka33

..a ešte ak si myslela miery podprdy, tak nosím 75B ale len preto že ma ťahá áčková kostica.. ale zase to Bé je dostatočne vypchaté!!! čo si budeme navrávať... veď kukni foto v galerke..

a baby tak ma napadlo, keby ste nevedeli zohnať, ten športový typ podprdy, ja to tu mám na skok do nákupného centra a poštou to máte doma za 4 dni.. ja už som si pozerala pre seba ale ťažko sa to odhaduje... tak ešte vydržím.. a potom .. ale zdali sa mi pekné pevné a pohodlné /čierne a biele/... a stáli do 10euro..

ja len tak ... ako náhradné riešenie...môžem dodať :)) poprípade Vám to pofotím a pošlem do mailu , či je to to čo hladáte..

andulka33

.. a imploše sú už tiež na ceste.. volala som v piatok, a včera my pozor!! drahý posielal poštou do siklienky kópie objednávky, no nie je to milé .. aká spolupráca..niekedy neviem kto sa teší viac!!.. ach tí chlapi...

andulka33

Ahoj mops :)
no takže ja som take male pivo mam iba 164cm a konecne som pochudla, mne to stale lieta hore dole, kedysi bom mavala skoro o 11kg viac na strednej a nie a nie to striast i ked vela športovala trenovala a tak .. asi puberta a zle navyky no a teraz mam tak 56-57-58 ako sa najem a ako mi idú sladkosti a potom zase delím a tak ..:) ale doktoro ma pomeral na obvod nejakých 83 a vraj to bude rozdiel 9 cm a podotkol , že to budem ako miss-ky.. skoro som sa rozosmiala..:)) ale v skratke momentálne pôsobím šťíhlo a myslím že od konzultácie som ešte pochudla .. aspoň teda, všetci sa ma pýtajú a čudujú..vraj to veľmi vidno.. to bude tou tvrdou prácou tu v kapitalizme :))

a tie predoperačné som si hned v ten den obvolala, pre istotu aby mi pasovali termíny- zavolaj pani.Dr.Dedičovej 0484399130 asi čím skôr, aby si potom nestresovala, a kamartáka bola v BB teraz na jeseň a vravela , že ju to stálo tisícku tak neviem , možno šli ceny hore. Mne ich dohodla na piatok , takže 1.aprila letim dom na SK, 3. predoperačne a 7.to príde ..:(