Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

BABY
DOMACI PC SA MI POKAZIL,NIECO MI V NOM ODISLO,TAKZE MAILY S FOTECKAMY PORIESIM NESKOR,DUFAM ZE COSKORO :) DIK ZA POCHPENIE :)

andulka33

a externa ja som ťa myslím v tej podprde v galérke videla, myslím že taká čierna a také pekné plné didi v nej :)...

andulka33

..tak keď je to dobrá cena, ja tie podprdy ešte raz preklepnem, popozerám to lepšie aj tie strihy..aj veľkosti..keď len na výmenu keď sa perie.. no nie??

andulka33

bibianka, ja som volala Dr. Trškovi na 2krat, lebo som veci chcela riešiť v PD... ale aj tak by ma nakoniec zoperoval v BA a prevezy v PD..ale to je jedno, lebo ma na poslednú chvílu baby ešte prehovárali na BB..tak som to riskla zavolala večer pred odletom, stihla stretko s jednou dobrou kamoškou po zákroku a nevedela som sa vynadívať ako to mala krásne spravené, vrelo mi Dr. Červeňa odporučila, inak BB ma v mojom okolí veľmi dobré meno aj na znamienka.. tak som si dohodla ešte na nasledujúce ráno na 8mu konzultačku a utekali sme zavčas rána tam ... večer už sedela v lietadle v BA :) no celá ja... ale stálo to za to, nemala som žiadne pochybnosti po konzultácií ani potrebu skúšať iných lekárov, no a zvyšok uvidíme v apríli..

mops

Andulka33 ja tam idem dneska volat na tie predoperacne aby som fakt potom nestresovala,lebo tiez niesom na SK.Ale implose musia este pockat ja sa stale neviem rozhodnut na velkosti a tak som si dohodla este jednu konzultaciu ele tu vo Viedni tak som zvedava co mi povedia.Chcem si byt na 100% ista.A tie predoperacne raz som to tu niekde citala,ze stoja okolo 1400sk.A tu sportovu podprdu este tiez nekupujem,lebo fakt neviem odhadnut velkost.Ja som si u doktora objednala 2 tie pooperacne aby som mala na vymenu.Inac tiez nosim 75B s vypchavkami a obvod mam 83.

externa

andulka33-to je super cena,10euro.Ja som za moju dala 25euro a to bola najlacnejsia...Som v nej odfotena v galerke....

Bibianka-Trska je ok,mala som z neho dobry pocit,je to ruzinovska skola...takze fakt ok,dnes idem k nemu na kontrolu po 7 tyzdnoch