Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ela26

tajka99-to co ma ta baba v albume co vyzera ako stiahnute slachy to nie je kontraktura ja som bola za Dr. mam to tiez ...vraj to zmizne :))))

externa

evkalc-to je jedno....proste sorry....mne to pomohlo,ze som ti to napisala....

takze,Trska ma potesil...vsetko je ok,tie hrcky-to je vlastne implos a na mne to inak citit,lebo som taka vyziabnuta...teda chuda...Dovolil mi nosit normalne podprdy,len na cvicenie mam pouzivat retro...ale kedze ja necvicim-to by uz bola kostra zo mna-tak to ani nepotrebujem....

andulka33

Ahojte babenky,

idem Vas potešiť:)

Dnes som poriadne pozerala tie podprdy, a mam aj foto, a viete čooo? Jedna stojí 5euro a druhá 7Euro, a tá za 5 je na zapínanie vzadu, kúpila som si dnes šedú , je to bavlnka..pohodlná a ešte mali bielu a čiernu, a tá druhá je tiež športová ale nie na zapínanie, a tú som videla iba čiernu a bielu a bola z iného matrošu.. viac syntetiky, takže, ak nič nenájdete, dajte vediť a hodím Vám to do listovej obálky..:) ešte sa mi zdalo , že nie každé čislo majú v každej farbe, ale všetky boli pekné, vzala som si 75C ako sa píše na objednávke.. teda to je predpoklad, dúfam že som sa trafila:)
a ak by ste chceli foto tak mi treba dať vedieť a vymeníme email-adresy..

tajka99

ametystka,
;-))) som rada, ak som pomohla. Sama viem, ako do mna hucala kamoska, nech si dam vacsie, nastastie ma moj drahy, co sa dovtedy tvaril, ze na co to vobec chcem, presvedcil vetou (typickou pre ekonoma): "Ak uz do toho investovat, tak poriadne." No a z angliny som sa akurat vratila a bola to taka typicka poprazdninova hodina - boli sme ako mechom prasteny ;-)) Ty si teda dobra, 89%. Ako dlho sa uz ucis Aj. Ja este asi prilis kratko, lebo mam stale pocit, ze cim viac sa ucim, tym som dopletenejsia ;-DD

ametystka

tajka99,
iste si pamätáš, ako som tu drkotala pred op od strachu, lebo som sa bála vysokého profilu aj tej veľkosti :) a bola si to ty, čo si mi nalievala do hlavy rozumy. dnes ti blahorečím a ďakujem :)
cici sú na tých biednych 275ml celkom slušnej veľkosti :) taký objem som pri svojej skromnosti ani nečakala. to je asi preto, že okrúhle vyzerajú väčšie ako anatómy plus vysoký profil spraví svoje. čítala som viac krát, že radíš babám nech sa neboja vysokého profilu.
plne súhlasím.
už boli testy z aj? ja som mala 89 percent, ale asi len preto, že som mala dobrý deň :)

evkalc,
urobila si najlepšie, čo si mohla. 370 anatómy a vysoký profil je dobrá voľba.

evkalc

baby tak ja som volala dnes opat do chirmedu a zmenila som velkost implosov z 350 ml na 370ml :-)) anatomicke vysoky profil.. uz to menit nebudem toto by malo byt definitivne.. za 2 tyzdne aj 3 dni uz to riadne pocitam niekedy..

externa - ja mam asi dlhe vedenie ale vobec nechapem co mi pises... no nevadi

Lyllan

Ahojte baby ,uvažujem už dlhšie o plastickej operacii prs a asi najdoležitejsie rozhodnutie je pre mna vybrat doktora...poradili by ste mi? ake mate skusenosti..Ktorí z tých je pdola Vas najlepsí? : Trška, Červeň alebo Minarovjech ? Dakujem