Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

evkalc,
oprava: trochu tomu "slovencinovi po bokovi", ako sa u nas hovori. Sorry, ta moja zakavovana klavesnica, prednedavnom sa mi totiz na nu vyliala kava Nesska a teraz nereaguje rovnako na vsetky pismena. Musim do nej tlct ako datel... ;-))))

tajka99

andulka33,
juuuuj, dakujem pekne za kompliment, verim, ze ty ma predbehnes a budes si pysne v lete kracat s tymi najsexi prsiami pod slnkom ;-))) Kolko ti idu davat? A kedy? Nestiham to tu vnimat ;-D Manzel je velice spokojny, nastastie (alebo nanestasie?) nie je moc ziarlivy (teda to neukazuje, lebo kazdy chlap je ziarlivy), takze mozem nadalej tancovat bellydance ;-)) Ale stalo ma to asi trojrcne Vianoce, vzdy som totiz na otazku, co chcem pod stromcek, odpovedala prsia ;-))) A este som musela slubit, ze potom bude kazdy den :-DDDDDDDDDDDDDD Ti chlapi, na vsetko naletia ;-DDDDDDD Zartujem ;-)

tajka99

evkalc,
ja som si tiez myslela, ze externa, je myslene ako pridavne meno, ako: Aka? externa... ;-)) A ono je to podstatne meno, zenskeho rodu: Kto? Co? Ta externa... :-D Tak sme asi dali trocu tou slovencinovi po bokovi ;-))))
externa,
ja som si take hrudky (ako si to ty nazvala) nahmatala nie uple zospodu ale tak z juhovychodu a juhozapadu ;-DD ako e jarcok medzi prsiami. Hlavne ked sa sprchujem a mydlim si ich, tak to je citit. A aj mne na to doktor povedal, ked som tam zhrozena prisla predtym na kontrolu, ze to je nic, ze on sa obaval, co to bude, ked som volala, ale ze toto je ormalny jav, kedze ten implos je vlastne v stoji, takze sa logicky zvlni. No a na takych vyziabnutych, ako som aj ja, je to viac citit. Vraj keby som pribrala zo 10kg!!! by to citit nebolo, lebo plnsim babam to prekryje dostatocne mozstvo tuku. Ha, ha, ha,... ja mam problem pribrat 1kg, nieto este 10kg ;-DDD Ale co uz, budme spokojne s tym ake sme, ved pride aj vek, kedy zjeme rohlik a priberieme kilo ;-)))

andulka33

..externa, takže som sa mýlila, teraz kukam galerku a tá tvoja podprda je biela, takže som myslela na iné foto, ale aj táto vyzerá pekne, tie čo som videla ja boli akoby so vzorom nie úplne hladké, teda mali prešívanie, kde tu..ale už som ju skúšala, je pohodlná, akurát bude potom o dosť plnšia a tesnejšia :)

inak ako tak pozerám a porovnávam tie fotky, naozaj to pekne sadne po pár týždňoch a vyzerá to ďaleko prirodzenejšie..zmena každým týždňom..

.. a musím povedať že tie tajkine99 fotky vyzerajú veľmi dobre, naozaj dobrá práca! Manžel musí byť nadšený! Aj ja už chcem byť 3 mesiace pooooo!

ivja

evkalc
nič si zle externe nenapísala, len sa zamyslela nad slovom /datív/ externej, namiesto externe- tak sa jej to slovo páčilo , že sa tu o tom asi viac rozpísala :))) a držím ti palce o 2 týždne

evkalc

externa - inak ja by som fakt chcela vediet co som zle napisala lebo ja ta nechapem... normalne som napisala ze fotky externej to som len vysklonovala tvoj nick

ela26

tajka99-nevravel nic o obmedzovani len to ze kontraktura vznika pomaly a nie zo dna na den ozaj ako je to s tou masazou vraj pri texturovanych implosoch sa nemaju robit ...

tajka99

ela26,
to je fajn :-))) Aj miu miu tvrdila, ze to same zmizne. A netreba sa nejako obmedzovat, napr. nenatahovat tak vysoko ruky? Nespominal ti doktor take nieco? Ja ked dvihnem normalne hore ruky, tak to nevidno, len ked som veeelmi natiahla dohora ruku a ked pritom dopadalo denne svetlo tak zboku, tak som si to vsimla. Inak pod umelym svetlom to vobec nevidim. Ale radsej uz nenatahujem tak vysoko ruky, pre istotu ;-)))