Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

tajka99 ja idem 7.4. do BB rovnako ako mops, ibaže ona k Pikulovi a ja k Červeňovi. A ako som spomínala, dostanem 325 okrúhle, vysoký profil pod sval, a bude ma rezať pod rukou, čo som radaaaaa, snaď to tak nebude bolieť.. a ak aj nebude tak moc, mávať nimi po operácií nad hlavou ako niektoré baby spomínali isto nebudem ... :)
Tak dúfam že všetko dopadne dobre a konečne sa prestanem cítiť ako v dvanástich ... /pri pohľade do zrkadla.. :(/
a to s tým žiarlivým mangelom to isto nemáš ľahké, pamätám si v mojom prípade na vysvetlovanie a obhajovanie aj normálnych situácií, aach šlo mi to na nervy.. chvalabohu je to histooria.. Dúfam, že u teba je to všetko v norme :)

andulka33

no mops, teeeda, to som rada že si to doriešila..presne tohto som sa obavala, a vedela som že u nas mi to nespravia za jeden den a pohodlne.. a rovnako ako ty nie som doma, takže to nie je iba tak.. všetko mam presne vyratane, ešte aj ceny leteniek a datumy som sa snažila zosuladiť.....nakoniec sa podarilo. Je dobre, že si tam dnes zavolala a hlavne, že bol ten doktor taký ochotný. Ja už odratavam dni, takto o mesiac už bude po predoperačných :)a na kedy ti ich dali?, lebo mne to Dr. Dedičová nechcela povoliť ten deň pred operáciou, vraj je to neskoro na testy na zrážanlivosť krvi a tak...tak ma šupla na piatok..

mops

paapulka operaciu mam 7.4.ale kedze niesom doma musim si vsetky terminy neako vopred zorganizovat.Volala som mojmu doktorovi,ze ci mi moze tie papiere poslat a spomenula som mu aj ze u nich mi povedali,ze nic neni volne na predoperacne.A on len zavolajte mi za 5 min a uvidime.Tak som volala a on hned mate dohodnuty termin dal mi datum a meno tej doktorky co to robi.Fakt som mu moc vdacna,ze sa tam za mna prihovoril hned mam vsetko jednoduchsie,lebo u obvodnej to trva tak dlho.

paapulka

mops, nemas za co, dufam,ze sa ti to podari vybavit a kedy mas operaciu? Citam forum kazdy den, ale je toho tu tak vela,ze sa mi to obcas aj pletie.pa

mops

paapulka dakujem ti velmi pekne.Ja uz kazdeho obvolavam,ze co ako a kde.Kedze niesom na slovensku je to komplikovane.Ja ziadne papiere na predoperacne nemam tak idem hned volat doktorovy.

ivja

externa
po 6 týždňoch ti doktor dovolil normálne podprdy? 16.marca idem na kontrolu, som zvedavá, čo povie mne.

paapulka

Ahoj mops, ja som si davala tiez robit predoperacne u obvodaka, sestricka zobrala,krv, moc a ked som mala vysledky, tak ma poslala na ekg, a potom internistka vsetko zapisala, potrebujes,len k obvodnemu papiere,co ti maju vlastne z krvi a mocu zistit,a to by ti mal dat plasticky chirurg.pa

mops

andulka33 tak som volala do novamedu na tie predoperacne a NEMAJU uz ziadny volny termin.Ale sama som si na vyne,ked si vsetko nechavam na poslednu chvilu.Ale neviem co teraz musim zhanat nieco ine.Viete mi niekto poradit ako je to s predoperacnymi u obvodneho lekara?Potrebujem k tomu neaky papier?

externa

ahojte:Tajka99-presne externa je podstatne meno a nie pridavne....
a preto som sa chcela ospravedlnit evkelc,lebo som na jej odpoved reagovala blbo....Pretoze ja sama som si neuvedomila,ze vy to môzte brat ako pridavne meno....bla-bla-bla....Je to par prispevkov dozadu...teraz sa to uz tazko vysvetluje...
Evkalc napisala idem si pozriet fotky externej namiesto idem si pozriet fotky externy.....A ja som odpisala...."ze,externej ha-ha,dobre som sa zasmiala".
Takze sa ospravedlnujem,a tymto koncim debatu na môj nick......

Inak,aj ja si to citim tam ako je jarcek,tak zo spodu zboku...:)tak ako si tajka napisala...Tiez som sa zlakla,a je to nastastie ok.
inak,dost som sa prekvapila,ze uz môzem nosit normalne podprdy...tak vcera som sa uz promenadovala v skole s normalnou podprdou pod trickom,ale ziadne reakcie neboli....