Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

morgana

bianica
nedavala som fotky do galerky, lebo tu je to trochu ine ako na stranke omlazeni. Mam eurosilikony anatom 300ml. O tych silikonovych naplastiach som uz pocula a myslim si, ze sa asi vyplatia. Ved cim menej jazvy vidno tym lepsie:-)

zuzka24

ahojte:)chcela by som sa opytat,ci by mi vedel niekto povedat,preco sa neviem dostat do galerie...?poslal by mi niekto heslo a prihl.meno na e mail?dakujem:)

mops

andulka33 dali mi ich na 24.3. je to skoro 2 tyzdne pred opkou.Boze ja sa uz tak tesim.A ten vysoky profil mne ho doktor hned navrhol.Ale implose som stale neobjednala.Pozerala som ich aj na eurosilikone.com a ten rozdiel medzi 300 a 325 je fakt minimalny.No este uvidim.A ja budem mat tiez rez v podpazusi vraj je to najmenej viditelne.No som zvedava na vysledok mame rovnake implose aj profil.Dufam ze sa tam stretneme.

tajka99

andulka33,
moj manzel praveze nie je ziarlivy (teda sa tak tvari, lebo kazdy chlap je), co ma niekedy aj hneva ;-) Ziaden extrem nie je dobry... 325ml a vysoky profil - budes mat presne ako sisaaa, len ona ma rez pod prsom. Nechcela si viac ml? Cerven nerad dava viac, to je zname, ale skusenosti nas vsetkych do jednej po operacii hovoria: ist do co najvacsich ;-) Ale super, ze volis vysoky profil, ja by som si ho uz tie zvolila. Lebo stredny zvacsi prsia hlavne do sirky, co je zas dobre pre kostnatejsie baby na hrudnicku. Ale vysoky profil krasne prsia vytiahne aj do priestoru. Juuuj, tes sa... ;-)))
bianica,
ano to potvrdzujem, ze najlepsie nez vsetky masticky je drzat jazvu prelepenu pokope, lebo ta nova vzniknuta koza je este menejcenna, nie tak pevna a elasticka a teda ked sa jazva pri pohybe namaha a tie plochy rozrezane a znovu zrastene sa pohybuju, jazva sa rozsiruje. Takze urcite jazvy najprv drzat nostop prelepene. Ja som to striktne dodrzala. Az ked mi uz dovolili dat naplaste dole, vtedy je podla mna najlepsi ten Contractubex gel... ;-)))

bianica

Ahoj morgana,
tak ti gratulujem!!! ako sa mas? aka bola opka? si v pohode? co povies na chirmed?
chodim tu kazdy den, ale niekedy len ako tichy pozorovatel
ja sa mama celkom fajn. Vcera ma sem-tam pichlo v lavom prsniku, jasnacka ze citim v tele nieco nove, ale inak ok. Dnes idem trosku aj posoferovat, hoci by som este nemala, no nema mi kto ist pre dceru do skoly, takze dam si taku kratku trasu. Nie som z toho nadsena, lebo nerada riskujem, ale ked nie je ina moznost... Myslela som na teba, ked som bola v Chirmede na prevez. Nakoniec som sla az poobede, v case, ked si uz bola prsataaaaa! Tie lepiace pasky mi vymenili, ale Magdo vravel, ze maju svoj zmysel, nech este vydrzim to svrbenie do buduceho stvrtka, kedy mi budu vyberat stehy, ze potom mi daju uz len naplaste na jazvy. Inak hovoril, ze lepsie ako contractubex su silikonove naplaste,pretoze drzia a hoja jazvu pekne v celku. Jazva sa nemoze roztahovat ako bez naplasti a len s kremom. Musim sa ho na to este raz spytat.

andulka33

jaaaaaaaaaaj ja čítam že je žiarlivý a ty, že nie je moc žiarlivý :))) tak to je dobre, lebo žiarlivosť je dobrá iba keď sa nepreháňa!! :))))) vidíš aj ja si teraz dopisujem sama so sebou ... :))))To bude tým, že som zase tak neskoro z roboty a už ma bere na spánok ..... bru noc tiež...