Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

morgana,
aj ja som zvracala po narkoze. Mas pravdu, ze to neprida na nalede, ked je cloveku este aj zle. Ale ako sa teraz citis? si spokojna?

tajka- kde si si kupovala silikonove naplaste? napis prosim nieco viac, chcela by som ich pozriet, nech lepim jazvu co najdlhsie.Diiiik

evkalc - ten dr musel byt riadne padli na hlavu, presne ako pise ivja, nechapem aku povinnost citi vyjadrovat sa k rozhodnutiam, ci si dat,alebo nedat implantaty!

nelina

zuzulka,
ja som si robila preventivku u ginekologa, ale myslim,ze to nie je potrebne.robila som to koli zapalovym hodnotam.je to na tebe,ci si to urobis,alebo nie.

zuzulka22

baby,robite nieco preventivne pred tymi predoperacnymi vysetreniami? Myslim,aby dopadli dobre?Aby nebol zapal v krvi a tak...

zuzka24

ivja

ahoj,ja tam uz fotky mam,len sa tam neviem dostat....tak neviem,ci som ja zabudla heslo atd,alebo ho livaa zmenila...

ivja

evkalc
moja, ťa potešil, však:(((Myslím, že on sa nemá čo vyjadrovať k tomu, aké ma kto prsia. Trochu nevhodné...Nič si z toho nerob onedlho budeš krásna

morgana

evkalc
op prebehla v pohode akurat po nej som cely den zvracala a to mi trochu viac pritazilo...teraz doma je to uz lepsie...

evkalc

morgana - napis viac ako sa mas? ako prebehla opka... mna to caka v chirmede za 2 tyzdne..

uz mam sono prs...booze baby bola som na sone u jedneho starsieho doktora ktory je znamy tym ze odhovara od silikonov... vyzliekla som sa a hovori " no viete ja zvykne vacsinou odhovarat od silikonovych impl. ale vy to naozaj potrebujete... taka pekna ze na a tie prsia mate dost znicene..." a to sa snazil byt zdvorily... skoro som sa prebadla od hanby tam..

ivja

zuzka24
najskôr pošli svoju foto bez hlavy do galérie live a ona ti dá heslo, inak sa tam nedostaneš: ten mail - e.uhrinova@gmail.com