Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

sakura,
fuuuuuhaaa, zaujimave foto, clovek je hned skromnejsi, pokornejsi a spokojnejsi s tym co ma, ze? Mali by si to pozriet hlavne tie "vecne nespokojne" ;-)))

tajka99

bianica,
ja som si ich nekupovala, dokonca nie som si ista, ci su tie naplaste silikonove. Proste su to take tenke leukoplasty, ktorymi v Chirmede od zaciatku mas prelepene jazvy. Stale namazu Framykoinom, prelepia uzkymi 4-5cm dlhymi pasikmi a na to este tych prvych 21 dni este davaju aj tie silikonove siroke leukoplasty. A po tych 21 dnoch u len prelepia jazvy a povedia, ako dlho ich este mas drzat prelepene. Nepamatam si presne, ale viem ze som to prisne dodrzala, tie pasiky ani v podprde nevidno, takze nijako zenu neobmedzuju. Ono nie je dolezity material tych leukoplastov, ale samotne prelepenie a drzanie jaziev pokope, kym sa nevytvori pevna koza. Ja si osobne myslim, ze je to ovela podstatnejsie, ako napr. ten Wobenzyn. Je to sice super liek, enzymi robia zazraky, ale mechanicke posobenie je silnejsie a teda ucinnejsie...

sakura

Ahojte baby. Nedavno ste sa bavili o kapsularnej k. tak vam zasielam link kde su fotky ako to vyzera a su tam aj ine pripady:)
www.implantinfo.com

tajka99

aaaaahojtee,
evkalc,
pocut to od cudzieho chlapa mozno nie je prijemne, ale mozno ta chcel tak nejako neohrabane povzbudit, dat taku otcovsku radu, nie muzsku. Ber to pozitivne, aspon sa ti potvrdilo, ze robis dobre, lebo jeden cas si trochu aj pochybovala, ci na to vobec ist, ze? Tymto a podobnymi trapnymi skusenostami, co mi ploche zazivame dost, sa len mozes uistit, ze si sa dobre rozhodla. To sa neda ani opisat, ako sa potom zmeni zivot. Samozrejme nemyslim vseobecne, lebo zivot "nevisi" na prsiach, ale v suvislosti s takymi zenskymi, letnymi, plavkovymi, doktorskymi a este neviem akymi situaciami, to velmi pomoze ;-))) Kazde rano, ked sa pozries unavena, podrazdena, ci ubolena pred zrkadlo, hned sa trochu potesis, pousmejes a hrdo vypnes, ked si uvedomis, co sa ti to rysuje pod trickom. Nas zivot samozrejme nie je o prsiach, ale ako sa nam v zivote dari, zavisi aj od nasho sebavedomia a TO ma vela spolocneho aj s nasimi prsiami;-))

bianica

ahoj morgana,
toto co opisujes je uplne normalne. Musis vydrzat taky tyzden a bude lepsie. Teda ja som to takto mala. Tiez som nevedela lezat, vstavat, najlepsie mi bolo na nohach, ked som sa rozhybala. Dnes som 10 dni po a citim sa velmi dobre. Uz ani problemi so vstavanim nemam, akurat este ruky nedviham. Vcera som soferovala, ale toto uz robit nebudem este minimalne tyzden, pretoze to bola hroza. Clovek si ani neuvedomi, kolko pri tejto cinnosti zapaja prsne svalstvo.
Wobenzym beriem, prve 3 dni som ho brala 3x7tabliet a teraz uz len 3x5tabliet. Urcite si ho kup, rychlejsie sa das do poriadku. Na omlazeni mas foto?

evkalc - ja som platila 2025eur, ale ja mam gulate, anatomy su drahsie v sk tusim okolo 16-18tisic

morgana

bianica
mam problem lezat a noci su pre mna strasne, ale ked sedim alebo chodim tak je to relativne v pohode. Dufam, len ze to bude lepsie a lepsie. Beries wobenzin? Ja som sa na to zabudla opytat tak ho beriem len podla navodu co tu baby pisali...

mops

andulka33 ty si tiez taky nocny vtacik?Vsimla som si,ze pises vzdy takto neskor.Ja sa pomaly chystam do postele len este vybehnem von so psom.A tie predoperacne to zvladnem ja niesom tak daleko ako ty.Ja chodim stale autom a za neakych 5hod.som doma.Ostanem 2-3dni u nasich a este sa vratim spät a pom idem domov az pred OP asi 5.

andulka33

Ahojte baby :)
tajka99 no ved ja som sa snažila baviť aj o 350ml, ale neprešlo to :) aby to nevyzeralo neprirodzene!! Ale posledne som robila také domáce pokusy s vodou v sáčku zabalenou do fóoolie :) a vyzeralo to bohate dosť..na moju výšku a miery...snáď to bude podľa predstáv..

mops
..aj ja sa už teším, tak nejak sa mi všetko točí okolo tej operácie, myslím na to každý deň.. aby som na niečo nezabudla a tak.. aj ja dúfam, že sa stretneme, len ako som hovorila, nemám predstavu koľko nás tam bude v ten deň koľko izieb...no tie dva týždne pred opkou, to máš asi aj dosť komplikované kvôli cudzine s tými predoperačnými nie?? Ja by som tak skoro veru letieť nemohla..tak už aby sme boli po, že :)

a evkalc
s tou reakciou lekára, ja som sa snažila doktorovi vysvetliť ako dlho nad tým premýšlam a že sa mi sem tam zdalo, že asi moc vymýšlam..a on pozrel na mňa a vraví: nie nevymýšlate... :) takže viem asi akým smerom sa uberali tvoje pocity...:))

lady_ma

ahojteee taaakze...dneska som bola na konzultacii v interklinik...a uz mam aj termin - 13.5....u dr.Hedera. teraz mi to pripada neskutocne daleko ale tak hadam to rychlo ubehne. strasne moc sa tesiiim. inak on mi odporucil 320ml (teraz mam ani nie jednotky)..len neviem ci mu este nezavolam ze chcem mensie...sa bojim ze budu velke....co myslite?

evkalc

ten doktor to nemyslel v zlom, ja som sa len hanbila lebo ked uz aj on povedal ze to je hrozne..

baby co ste boli v chirmede kolko ste platili lebo mne uz mesiac nevedia poslat kolko budem platit. pred 2 dnami mi slubila ze mi za 2 hodky zavola a nic... zajtra zase musim volat lebo ja vobec neviem co ma to bude stat... a to mam za necele 2 tyzdne opku