Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

tajka99
no ked pozeram tie pripady na tych foto - ta kapsula, vrasnenie atd tak som rada ako blcha ze take problemy nemam - aj ked som najskôr smutila nad tou velkostou tak som sa uskromnila a som rada ze som bez komplikacii. Tie niektore foto su fakt desne..

bianica

sakura, prosim ta kde vyhladavas tie hrozy??? ale srandujem, jasne, ze je dobre vidiet aj tu menej prijemnu stranku.

morgana - mna tiez strasne svrbi koza pod leukoplastom. Pri kontrole som sa na to pytatla a dr hovoril, ze ak je to neznesitelne, tak mi to moze dat dole, ale ze ten leukoplast ma svoj vyznam. Drzi prsia, teda implose, aby sa spravne "usadili". Kamoska mi hovorila o inej babe, ktora si dala ale uz davno robit prsia a ta od zaciatku chodila nadivoko a teraz jej "stoja" prsia pod pazuchami. Takze som si povedala, ze radsej vydrzim tie leukoplasty. Keby som mala mat potom aj nejake pupaky, tak ich skor dam doporiadku, ako ubehnuty implos. No ten by mi utiekol nadobro

sakura

morgana
ahojky, mne sa zda ze sweetlemon mala alergiu. Skus brnknut doktorovi kt ta operoval.. Ja som mala 2 tyzdne leukoplast a strasne ma to ku koncu svrbelo - tak som to den pred vybratim stehov strhla dolu - a uz som mala tu kozu taku s cervenymi pupačikmi.....

ivja

ahoj morgana, myslím že externa mala alergiu na leukoplast a bola bodkatá:))
sakura
aj ja som to mala také, ale cudzie fotky sú horšiééééééééééé,

andulka33

Ahojte :)

no mops, moja to je tak všeliako u mňa, podľa toho ako ma hodia v robote na rozpis :( takže niekedy rano na 9tu inokedy zase poobede na 3tiu alebo na 12tu ako dnes :( a pekný deň za mnou,.. to je iba na tomto hlúpom oddelení, kde som teraz, v lobby čo je súčasťou recepcie..takže tam všetky poletujeme od rána do večera a točí sa to..zbožne dúfam, že iba do operácie,mala som sa presúvať do kanclu, tak mi bolo navrhnuté.. len to definitívne slovo stále nepadlo..:( tak už tŕpnem čo bude po opke..lebo toto isto nebude vyhovovať..., podľa toho čítam počas dňa, čo je u nás v ženskom ubolenom svete nové :)... som veľmi zvedavá na romiku.. aj tááá už to maaa za seboooou..