Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

ze morgana sa lepsie dycha s prskami:-)) az dnes si si ich prvykrat pozrela?

sakura, sice som napisala v zmysle, ze strasis (fakt zo srandy), alebo si to tak mohla pochopit, ale opak je pravdou. Ja osobne som si rada pozrela kupsularnu k., aspon mam predstavu, ako to vyzera.

morgana

bianica
ja som mam take pluzgiere ako ked sa popalis a vyzera aj svrbi to hrozne. Hovorila som s dr. dala som si vrchne naplaste dole a viac pritiahla podprdu. Pri tej prilezitosti som si videla prsa a ta bolest je hned znesitelnejsia:-)

Ifka

ahojte :)) kukla som aj ja tú stránku, ale tá galéria, ktorú vytvorila livka je o 100-krát lepšia a krajšia, hlavne máte krajšie spravené prsia.....niet nad slovenských plastikov :))))

sakura

baby ja som vas nechcela vyplasit tymi fotkami - ja len ze som nasla foto ako vyzera ta kapsularna k. a kedze sa tu o nej dost hovorilo a nevedelo sa ze ako asi to vyzera tak som nasla foto a supla to sem.
Vy co ste pred opkou nenechajte sa odradit a smelo do toho. Drzim vam palceky a vsekym nam zelam aby nas takato pliaga obchadzala.....

sakura

ivja
ahha, ano citala som spätne ze ma nieco s PC. No, dvorce sa ti hoja preto svrbia... Ja si uz ani nespomeniem kedy so zacala nosit aj normalne veci cez krk. Ale tusim prv ako ty... No ale ja som bola iny pripad a ty si mala aj tazsiu opku tak to preto...A prska robia urcite radost, ze? Je to iny pocit, pravda?

bianica

sakura, prosim ta kde vyhladavas tie hrozy??? ale srandujem, jasne, ze je dobre vidiet aj tu menej prijemnu stranku.

morgana - mna tiez strasne svrbi koza pod leukoplastom. Pri kontrole som sa na to pytatla a dr hovoril, ze ak je to neznesitelne, tak mi to moze dat dole, ale ze ten leukoplast ma svoj vyznam. Drzi prsia, teda implose, aby sa spravne "usadili". Kamoska mi hovorila o inej babe, ktora si dala ale uz davno robit prsia a ta od zaciatku chodila nadivoko a teraz jej "stoja" prsia pod pazuchami. Takze som si povedala, ze radsej vydrzim tie leukoplasty. Keby som mala mat potom aj nejake pupaky, tak ich skor dam doporiadku, ako ubehnuty implos. No ten by mi utiekol nadobro

mops

Ja som si akurat pozrela tie fotky,boze to je strasne co vsetko sa moze stat.A to mam este len pred OP.Nechcem ani mysliet na nieco take.Ked som tam videla niektore foto som sa aj zamyslela,ved ja mam pekne prsia aj teraz len trosku male a po OP to moze byt este horsie.Mala by som zacat mysliet pozityvne,ved kazda tam ide s tym rizikom.Drzim vsetky palceky nech nas to vsetky zdaleka obchadza.

bianica

sakura, prosim ta kde vyhladavas tie hrozy??? ale srandujem, jasne, ze je dobre vidiet aj tu menej prijemnu stranku.

morgana - mna tiez strasne svrbi koza pod leukoplastom. Pri kontrole som sa na to pytatla a dr hovoril, ze ak je to neznesitelne, tak mi to moze dat dole, ale ze ten leukoplast ma svoj vyznam. Drzi prsia, teda implose, aby sa spravne "usadili". Kamoska mi hovorila o inej babe, ktora si dala ale uz davno robit prsia a ta od zaciatku chodila nadivoko a teraz jej "stoja" prsia pod pazuchami. Takze som si povedala, ze radsej vydrzim tie leukoplasty. Keby som mala mat potom aj nejake pupaky, tak ich skor dam doporiadku, ako ubehnuty implos. No ten by mi utiekol nadobro

bianica

ivja

sakura
čau, čau, už mi je Ok, budem už 5 týždňov po op.teraz ma šialene svrbievajú dvorce- asi sa hoja.Doktor mi kázal nosiť stále všetko len na gombíky a zips, som si musela aj šatník doplniť, aby som nechodila v tom istom. Mám veci väčšinou cez hlavu. Prsia sa stále ukladajú,som spokojná.Fotky som live už dávno poslala, len má nečo s pc, tak jej to tam nejde nahodiť.