Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

ivja - urcite je manzel spokojny :-) Stale myslim na to, ako si mala prve implantaty nejakych tusim 170ml. To si mala nejeky vysledok po opke? neviem si predstavit tak male implantaty. Ja mam 280ml vysledok urcite je, ale nic moc a to sa este modlim, aby som nemala velky opuch

zuzulka22

externa,prosim ta ty si si robila predoperacne v Provitae?Mozes mi napisat za ako dlho si mala hotove vysledky???

bianica

romika vitaj!!! super, ze si to tak bezbolestne prezila ;-)
Ked mi menili leukoplasty, tak predtym ich sestricka namocila nejakym roztokom a isli dole uplne v pohode, boli take akoby namoknute, takze ked ich stiahla, absolutne to nebolelo.

Dievcata, ked sa vam vracal cit do bradaviek, aky ste mali pocit? Mna vcera tak neprijemne boleli bradavky, ale dnes to je uz ovela lepsie.
Co si myslite o tom, keby som si zapla na zadok vibratone? ze to nemoze skodit? dostala som ho hned po opke a som uz taka zvedava, ako funguje. Hm, co myslite?

sakura

bianica
ved jasnacka pohoda:) Aj ja si myslim ze je dobre vediet o vsetkom..... Aj ked mala som dost aj ja z tych fotiek.....

romika
no vitaj prsatica. Takze to asi znasas tak isto ako ja:))) No doktor mi nevynadal - ved vlastne den na to by mi to daval dole on. A ked ti mam pravdu povediac - mna to dost bolelo - musela som si sotit trosku vinka:)))) Piplala som sa s tym pol hodinku:)) Ale dr ma na to urcite nejaky dobry recept ako to stiahnut bez bolesti:))) Ta baba co bola so mnou hovorila ze to vobec nebolelo ked jej to strhaval dole takze pohoda:)))

romika

pre boha ospravedlnujem sa pytala sa som napisala s i....a kolko chýb tam mam to mam blbu klavesnicu ale za to i si mozem sama:) PA PA

romika

morgana
ahoj ja mam 5 den po ope a tiez ma o nenormalne svrbí a najradsj by som si tie leukoplasty dala prec

baby hned druhý den mi doktor konroloval prsia tak som si ich trosku videla a zdali si mi take ako spicte ale den za dnom su ine a ine a ke som sa ozerala v galerke aj na babydoll tak tiez to tak vyzealo ako keby ich mala spicate a tak to vyzera aj u mna ale to je asi pre to lebo to tak posobí ked su oblepene. aj vy ste mali druhý den ocit ze su skarede a ze ste nespokojne??teraz sa mi uz viac pacia kazdý den ic pozeram ale najviac om zvedava ked da dole leukoplasty ake to bude. Dal mi sam od seba Trska 320 anatomy stredný profil a na tie 280 sa ma ani nepítal a zdaju sa mi straaasne velkee aj priatel mi hovorí ze mam strasne omby dufam ze a zmensia..Ozaj som strasne prekvapena nemala som absolutne ziadne bolesti ani neviem ze mam nieco nove v tele psia mam uz teraz dost makke, ani som nevracala nic ani chrbat ma neboli som taka stastna lebo ked som videla co ste tu opisovali tie bolesti bala som sa.

sakura
nenadal ti doktor ked si si tie leukoplasty dala dole skor ako bola kontrola??

ivja

ďakujem livka za foto.
No,ak ste si pozreli moje foto pred a po, som spokojná, aj keď pri pohľade na vaše fotografie s" nepoškvrnenými " dvorcami ste na tom na pohľad omnoho lepšie.Ja sa presviedčam, že mám byť spokojná.uvidíme ako sa zmenia ešte po pár mesiacoch, dúfam, že budú peknejšie.