Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

a ešte by som chcela vedieť, či je to na dotyk tvrdé, že hneď každý vie, že tam je silikon. a kde na to beriete peniaze? ja si asi musím zobrať pôžičku. kde to je najlacnejšie?

bratislava

viete mi niekto odporučiť dobrého doktora na prsia? mam ísť k dr. Ráczimu do Relaxu, boli ste už niektorá u neho? Strašne sa bojím!!! Ako to u vás vyzerá? Ja to nechcem mať také neprirodzené ako Dara Rolincka alebo Barkolová, to radšej ostanem plochá. Videla som už ale aj pár dievčat, ktorým to vyzeralo úplne prirodzene, kde mám záruku, že to bude aj u mňa také? Prosím poraďte, dosiahnem to tým vysokým profilom???ďakujem vám za radu a ešte sa chcem opýtať, tie bradavky už ostanú necitlivé?

lvgirlie

ahojte baby!
chcela by som sa spytat ako sa mam dostat do galerie a vobec kde kliknut, lebo to vobec neviem najst a som zvedava, lebo teraz v piatok mam opku..
velmi sa tesiim, vopred dik

lia94

ahojte, chcem sa opýtať Vás, ktoré už máte opku za sebou, čo si myslíte o veľkosti 325ml a 350ml, som 170cm vysoká a mám59kg, a ešte či dať vysoký alebo nízky profil.dakujem za odpoveď

ivja

bianica
tú podprsenku som objednala z magnetu cez internet- 8,90€:) aj teraz ju mám na sebe, lebo si periem retro. Čo sa týka číslovania, neviem ,objednávala som 80B, na faktúre v balíku bolo tiež 80B a na vysačke je 95B.Je veľmi dobrá, príjemná.Zips pevný.

bianica

ivja, na poslednej fotke si v explorer podpire? ja som ju pozerala, ale zevraj je najmensie B-cko velke asi ako C, takze mam obavy, ze by mi bola velka. Ako sa ti nosi? zips sa nerozopina?

ivja

bianica
tie prvé boli 140ml + 20 ml fyziol.roztok- priemer mali 10 cm .Tie prsia boli vtedy málinko zväčšené. Teraz mám 405ml a je to rozdiel.To vieš, manžel je spokojný:)