Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

zuzulka, ty ideš k ráczovi? a ukazoval ti aspoň nejaké fotky z operácií, ktoré robil on?? kedy máš termín?

bratislava

ďakujem vám za odpovede, ono to fakt trochu povzbudí, keď napíšete svoje skúsenosti, ale tak sa zdá, že u Rácziho žiadna z vás nebola, je Trška lepší??? Môj manžel síce ešte stále protestuje, lebo to je podľa neho neprirodzené a snaží sa ma presvedčiť, že je spokojný. No to určite, to potom vidím, ako pozerá po iných. Asi len nechce kvôli pôžičke. Fakt na to nemáme...

bianica

morgana,
ja som mala bolesti, alebo skor tlaky taky tyzden. Teraz ma sem-tam nieco pichne, vratil sa mi cit do bradaviek, to je dost neprijemne, lebo su dost citlive a dnes ked som poobede pospala, tak som si lahla nejako nizko a zobudila som sa na to, akoby som mala dve kamene na hrudniku. Ale uz som v pohode.U kazdej je doba rekonvalescencie ina. Ty este mas bolesti?

bibianka

ahojte,

viete mi dat niektora email priamo na Dr.Trsku? hladala som cez google,ale podarilo sa mi najst kontakt iba na interklinik a chcela by som konzultovat priamo s nim..dakujem vam vopred :)

morgana

bianica,
dokedy si mala bolesti? Ja som myslela, ze na piaty den to bude uz ine podla toho co som tu uz citala:-(

ivja

bratislava
u mňa to na dotyk vie iba manžel a ten je spokojný.a k tomu dotyku- prsia sú možno tvrdšie oproti normálnym prsiam od prírody,ale nemyslím, že je to až také hrozné, aby to bol dôvod nedať si implantáty. a zase- jedna ich má tvrdšie, iná mäkšie.

ivja

bratislava
zdá sa ti, že Rolincová a Barkolová ich majú neprirodzené?Mne osobne je jedno, čo si kto povie o mojich prsiach. hlavne ja s nimi musím byť spokojná a plochá by som nechcela byť- stačilo. Bradavky sú necitlivé spočiatku, potom u niektorej ženy, skôr alebo neskôr, sa cit vracia.
a čo sa týka veľkosti profilu, záleží, či chceš prsia viac do šírky , alebo výšky.záleží aj od stavby hrudníka, obvodu a pod. najlepšie by pre teba bolo objednať sa na konzultáciu k doktorovi, v googli ich máš dosť a oni ti odpovedia, čo je pre teba najvhodnejšie.