Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

ahojte

tak ja musim najpozdejsie v stredu ist na predoperacne vysetrenia uz o necely tyzden a pol mam opku.. bojiiiiim... dufam ze vysledky budem mat o.k.

ozaj baby co ste boli v CHIRMEDE davaju tam pocas opky aj tlakove pancuchy? alebo proste nejake pancuchy na nohy?

Inak mne sa vobec za cenu neozvali uz 2x som tam volala a raz mi povedala sestricka ze ked budem mat sono a predoperacne tak mam zavolat a oni mi vypocitaju aj cenu a druhykrat mi povedala ze mi zavola do 2 hodin a nezavolala vobec... neviem uz viackrat som sa pytala bab co ste boli v CHIRMEDE ale nedostala som odpoved ze ako to bolo u vas.. kedy vam povedali cenu? papiere ste dostali v den opky nejake alebo uz skor?

zuzulka22

externa,myslis ze mi staci ist do provitae 10 dni pred opkou,ked mam 3-5 dni pred odfaxovat vysledky?Stihne sa to?

externa

bratislava-na dotyk to necitit...implos je pod svalom...mozno u chudych bab-ako som aj ja to citit...u mna len tak po okrajoch...A bradavky-uz su znova citlive-este pobolievaju,ale je to lepsie....
treba ist na konzultacky....vies,takto je to tazko poradit...nemam ani len predstavu ako môzes-teda tvoje prsia vyzerat....

externa

bratislava-fotky mame v galerke,do ktorej dostanes heslo az potom,ked aj ty posles svoje foto-len prsia,bez hlavy.Je to anonymne...nic sa neboj...
je tam vela dievcat od rôznych Dr.
ceny...to je rôzne,ale pohybuju sa okolo 80tis...do 3000euro...
Ja som si nasetrila asi za 3 mes.z materskej....
pôzicku by som si nebrala-to len preplatis.....Ale,ked nemas inu moznost...

zuzulka22-ano bola som v Provitae...a asi za 2dni,bol totiz medzitym sviatok...

a este sa niektora z vas pytala na alergiu,ja som nemala alergiu na leukoplast,ale vyhadzala som sa...bola to totiz druha opka behom mesiaca a som mala strasne problemy s pletou...a tym padom aj na prsiach-pod tym leukoplastom sa mi este viac znicila pokozka...tak mi trvalo dlho,kym som sa dala do poriadku

bratislava

dievčatá kde máte tie fotky? nemohli by ste niektorá dať sem fotku a napísať, u ktorého doktora bola??? ďakujeeeeeeeem