Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

bratislava ale ked chces co najprirodzenejsie prska tak urcite s nizkym profilo, nie s vysokym. nizky profil je najprirodzenejsi. ale ja si zase myslim ze Dara ma strasne pekne spravene kozy.

bratislava

zuzulka aj externa aj vsetky, dakujem vam pekne za odpoved... velmi ma to povzbudzuje. externa, ty si v rakusku?
lebo ja ano, tak som to pochopila, ze aj ty ...?

externa

inak baby,fakt nechapem ako nemôzete najst ziadne info o Dr.Trškovi...
zadate do googlu Mudr.Trška Rastislav a vyhodi vam vsetky info...kedy a kde studoval,kde momentalne pôsobi,jeho mail,tel.c......proste vsetko

externa

zuzulka22-neboj sa nic,vsetko sa stihne....

evkalc-no asi pred 4 rokmi....odisla som pracovat do Salzburgu...s 58kg,po roku som prisla do Viedne a za rok som schudla postupne 10kg.....A teraz neviem pribrat....Môj manzel sa ma boji dotknut,aby mi nahodou neublizil...:)on ma 92kg.....

bianica

evkalc,
pred opkou ti obviazu nohy elastickym obvazom. Papiere som dosala az po opke a cenu som ti pisala,asi si si nevsimla. Platila som 2025eur, ale ty budes mat vyssiu cenu, kedze si davas anatomy. Na tvojom mieste by som tam opat zavolala a pytala si kalkulaciu

evkalc

externa - teba som sa chcela spytat si pisala ze si nebola vzdy taka chuda ze kedy si schudla tak velmi ako si teraz? lebo mne teraz rodina neda pokoj ze vraj som velmi chuda a neviem im vyhovorit ze je to normalne vaha... a ze pred opkou mam pribrat.mam 172cm a 55kg cize uplne o.k. a to keby videli teba :-)

zuzulka22

externa,ano dala,aj som uz objednana,len sa zas zacinam bat ze sa nieco nestihne,a to mam este sedem tyzdnov do op :-(