Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

cica666
a ake budes mat? Gulate alebo anatomicke? Tvoj dr nema taku moznost ze sa rozhodne pri opke? Nepouziva sizery?

cica666

No baby.
Tak som sa konecne rozhodla. Idem do Martina k Homolovi 6.4.
Dohodli sme sa na 300 ml. Dufem, ze budem spokojna. Moj priatel bol so mnou a mysli si, ze tych 300ml je malo. Doktor povedal, ze urcite to nebude malo lebo ja som dost utla a tie ml budu ako plnsie trojky. Vraj. No uvidime, ale mozem povedat, ze sa doooost bojim.

evkalc

baby ja som sa registrovala na omlazeni.cz a ked som napisala prispevok tak mi administrator napisal ze ma upozornuje ak nebudem pouzivat spravne makcene a pod. tak mi zrusi registraciu.. nechapem..

evkalc

externa - a ako sa ti podarilo tak schudnut a uz nepribrat? to mi daj recept? ako jedavas? lebo ja som schudla ale ked by som zacala viac jest tak priberiem.

sakura

bratislava
no skoda ze si nenasla tuto stranku skôr ako si sla na konzultacku - ono je najlepsie ked tam ides si vsetky otazky napisat na papier. Ja som bola na dvoch a po tej prvej som sa poucila. Na prvej som ani necekla - nevedela som co sa mam pytat a tak. Potom som nasla tuto diskusiu a na druhu som uz bola pripravna:) Aj ked sice som ani nemusela, dr. Trska mi vsetko vysvetlil.
Skus sa zaregistrovat na cesku stranku omlazeni.cz tam maju baby foto pred opkou a aj po nej. Najdes tam vsetko - co sa tyka rôznych velkosti tak aj profilov - nizky, stredny, vysoky a velmi vysoky.....
No a samozrejme sem nezabudni aj nam poslat do galerky tvoje foto:)) Neboj, tu sa nikto nad nikym nezhrozuje....

bratislava

dievcata dakujem vam, ja som teraz uplne hotova, doktor mi vöbec nic nevysvetlil(raczi), o profiloch som ani nevedela, to som sa docitala az od vas. nebyt vas, ani neviem, ze take nieco existuje. o tom ma predsa on musi informovat, alebo??? takze teraz neviem, co robit. odfotim sa a potom mi mozno budete vediet povedat, co je pre mna najvhodnejsie. dara ich ma strasne neprirodzene, gulate, take nafuknute balony, to rozhodne nechcem. skör aby trochu viseli, ako stali dohora... vecer poslem fotku, len sa nezhrozte...

mops

Ja som mala moznost u doktora vidiet ten implos s nizkym profilom a je naozaj plochy ako placka on je totis viac do sirky.Ked si pozrete stranku eurosilikone.com(je to len pre eurosilikon)su tam vsetky implose so vsetkymi profilmi ich velkosti a aj obrazok.

sakura

miu miu
myslis ze nizky je najprirodzenejsi? Ja som na omlazeni citala vyjadrenie doktora ze nizky vyzera ako placka a davaju ho malo. Praveze ten vysoky vyzera najkrajsie - ale zavisi to samozrejme od typu postavy a od toho ako tie prska pred opkou vyzeraju.......