Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cica666

no, teraz som volala s mojim doktorom a bol uplne hotovy, ze preco tolko spekulujem, ze ked mu nedoverujem o tom ako mi navrhoél, tak nech idem za druhym. No som uplne sv soku, aky bol. Jakoze aj ho chapem, ale zase ja to platim.
No nie?
Tak ja teraz neviem ci si to nerozmyslim.

sakura

externa
ahojky, ako sa mas? Pozerala som si tu tvoju skolu..... Preco si z nej sklamana? Uvazujem trosku o nej. Aka kombinacia jazykov sa tam da studovat?

sakura

cica666
takze ti navrhoval ze ti da aj viac ml ale s vysokym profilom? No a nepovedal ti Trska kolko min a kolko max by ti mohol dat? Takze u neho si na konzultacku uz bola? Alebo vyskusaj gulate - aj fifi bb ma gulate. Tie vyzeraju väcsie....

externa

cica666-urcite si neni utlejsia ako ja,a ja mam 320ml....Mam ich pod svalom,takze si nemyslim,ze o 5 rokov ich budem hladat pri bruchu...:)

externa

bratislava-ano,zijem vo Viedni...A ty?

evkalc-hadam nechces byt taka vyziabnuta ako ja! no,nemala som cas sa poriadne najest,a jedla som aj male porcie...rodina u ktorej som bola,jedla väčšinou zeleninove jedla...Mala som este jednu robotu,a zacala som chodit do skoly...tak som mala toho dost...No a teraz sa mi nedari pribrat...tak ale teraz beham okolo malej,domacnost,skola a tak....

cica666

sakura
priznam sa, ze by som aj sla inde na konzultacku, ale bola som aj u Trsku a tiez mi povedal, ze by dal 285ml. Ale zas povedal, ze vie aj viac, ale len do dlzky. Cize viac dopredu. Uz sa rozhodujem dost dlhu dobu a nechcem to zas natahovat. A v tych ml by som zniesla aj viac ako vravis, len by som ich mala po par rokoch padnute dolu a to nechcem.

sakura

cica666
to ta tak hned zrusil? A nechces skusit este konzultacku niekde inde? Myslim ze tych 350 ml by si este zniesla. Ja mam 360 a nie je to nic moc.No ale ja som zase ina kapacita - myslim sirka hrudnika:))) Ono tie anatomicke co som si vsimla fotky vyzeraju oproti gulatych s tymi istymi ml mensie.
Aky je rozdiel medzi vysokym a strednym? Stredny ide tak trosku do boku a vysoky viac do predu.
www.implantinfo.com

cica666

sakura
Budem mat anatomy a tie ml su rozhodnute.
On totiz ani nesuhlasil s tou velkostou. Chcel mi dat 275ml, pretoze ako som vravela som utla.
Inac ked som mu ukazala ake by som chcela, hned ma zrusil. Chcela som presne take ako ma fifi bb, ale to ma uplne odbil, ze sa mi to behom niekolkych rokov vytha a bude to skarede. fifi bb ma 410ml.