Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

paapulka

cica666
Ved je to na tebe ako sa rozhodnes. Mozno mal dr.len zly den. Teraz su dlhe cakacie doby na operacie, ja som mala stastie ja som isla na konzultacku na konci januara a operaciu som mala ani nie za 2 tyzdne,tak som rychle vybavovala predop.vysetrenia, bola som rada,ze to islo takto rychle, nemala som cas ani sa nejako velmi bat a rozmyslat nad tym.

cica666

sakura
ano, rozmyslam o druhej konzultacke
a s fifi bb som si aj pisala na mail a pytala som sa jej na miery pred a mala ich take iste ako ja, len ona ma 177 vysku a ja 164, tak to je velky rozdiel.
Trska mi povedal, ze na mne by vyzerali vatsie uplne neprirodzene, tak preto mi navrhol take ml.

cica666

paapulka
dakujem za radu, ale uz sa rozhodujem dooost dlho, asi 4 mesiace a teraz mam konecne termin a aj tak sa neviem rozhodnut a hlavne po tom telefonate.
Viem, ze to dr. nemaju radi, ale ako vravite, ten pristup mal byt lepsi.
Ked som tam bola osobne, mala som z neho prijemny pocit, ale teraz ani nie.
No nic, uvidime, momzno sa fakt rozhodnem a nepojdem tam a necham to na september.

paapulka

Ahoj evkalc, urcite budes mat pekne prska, my dve sme sa stretli /zbadali/ vtedy na konzultacke u Trsku. Kedy presne mas tu operaciu? Ako rychle to leti, ja uz mam dnes mesiac po.

sakura

cica666
no nechces sa este porozpravat s Trskom? KOlko by ti dal najviac? Inac mate aj s fifi bb uzke hrudniky - pozerala som jej foto. Ma ich krasne...

evkalc

mne volali dnes z chirmedu ze nebudem mat 370ml lebo take nie su a ci mozu byt 360ml tak som povedala ze ano ale teraz ked pisete ze anatomy su mensie...tak neviem neviem.. ale menit to uznebudem.. ale budem mat vysoky profil tak hadam to bude pekne na tych mojich psích uškách..

sakura

cica666
no paapulka ma pravdu. To nebol pekny pristup od tvojho doktora. Vsetko si platis sama a nie su to male peniaze. A presne tak. Oplati sa cakat a nie nahlit....

cica666

sakura
Trska mi navrhoval 285ml a ten strop mi nepovedal, len tolko povedal, ze moze aj viac, ale len do dlzky, nie do sirky, aby to moc nevytrcalo.
Aj by som si dala gulate, ale ked mim uz dvaja doktori navrhli anatomi, tak ani nerozmyslam nad gulatymi.

paapulka

Ahoj cica666, no kebyze sa takto spraval lekar ku mne, tak by som tam urcite nesla, a este k tomu plateny lekar, ved vsetko hradis sama, tak mal by mat nejaku tu ludskost a trpezlivost,ved nie su to male peniaze, co im platime. Ja som nemala skoro ziaden zaklad a dr.Trska mi tam ,,vopchal,, 320ml anatomicke, som spokojna, keby sa dalo viacej,tak by som si dala urcite viacej, ale mala som navrhnute 280ml a po operacii mi povedal,ze mi tam dal 320-tky tak som bola rada. Skus este nejaku konzultacku, tato op.nie je na jeden rok a ucite sa oplati pockat, aby si mala pekne prsia a nie aby to robil nejaky dr. co nema ani trpezlivosti. To moj nazor. Ale drzim palce, rozhodnutie je na tebe.pa