Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

paapulka

Evkalc aj ja ti odporucam červené víno, mne meškali týžden a dala som si dva striky červeného vína a ráno už som mala menzes. Skús to, asi ti meškajú lebo si trošku v strese,nie????

sakura

evkalc
no skoda ze si si to nedala naraz:( Hned aj tu modelaciu - mala by si pokoj. No ved oni musia rozumiet tomu ze ci ti to vyplni, nie? Hadam by nesli do tej mensej velkosti keby to nemal byt dobre...
No a na veci beci skus cervene vinko a vela sexu:)

evkalc

paapulka - veru ako ten cas leti, pred nedavnom sme sa tam streli u Tršku aj ked som velmi nemala cas ta poriadne zaregistrovat... a ty si uz mesiac po.. ja neviem ako vydrzim tychto 9dni... len mam problem lebo som este nedoslatal MS !!!!
zajtra idem ku gyndosovi ale vyvolavacku nechcem tak neviem co budem robit ak nedostanem do konca tyzdna.. ma porazi baby radte nejake recepty aby mi prisli ..

evkalc

no my sme sa rozpravali len o 360ml ja som sa bala ist do 390ml.. tych 370 bolo pre mna take maximum do coho som teraz chcela ist... tak bude o nieco menej len ked mi nerobia tu modelaciu ktora by sa mne velmi zisla tak neviem ci to dobre vyplni ten prsnik...:-( ale modelaciu som teraz nechcela..sme sa dohodli ze ak to bude skarede tak po lete mi spravia v lokalnej anesteze modelaciu...

sakura

cica666
no je to na tebe. Musis si byt dr 100% ista a hlavne spokojna - co sa tyka pristupu a tak a musim mu aj hlavne dôverovat..

externa
a to si neni spokojna ze je lahka? A aj ju nejako planujes do buducnosti vyuzit? No skoda ze tam namiesto tej nemciny nie je taliancina ale co uz...

externa

cica666-neunahli sa.....Inak,nepochopila som naoza´j,ze preco by ti mali tak klesnut...Zase tych par ml neni nejako moc....Ja necitim ziadnu zataz,a tiez mi Dr.vravel...jaj vy ste taka chuda,dam vam max 260ml...pod zlazu...aby vas potom chrbat nebolel...Blbost!!!
Tie prska urcite tak neklesnu....

sakura-no,je to dost lahka skola...teda aspon pre mna...A je to skôr zamerane tak vseobecne na cestovny ruch...Jazyky su len nemcina a anglictina.....