Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

ivja - to nemalo byt negativne hodnotenie, ako som pisala, myslim si, ze mas prska ovela lepsie ako pred opkou. Len som reagovala na evku, lebo podla toho co pise ma strach o to,aby mala prska vyplnene, tak ked som to porovnala tak, myslim, ze by mohla ist do vacsich. Brala som to podla tvojho vysledku. Inak chapem o com hovoris, lebo ja som si dala len 280ml tiez z toho dovodu, ze tiez autorita nepusti.

Ela - ako to citis a je to aj vidiet? ake mas implose? co myslis, ze to moze sposobovat? davala si na seba pozor? Pytam sa to preto, ze mam pocit, ze niektore baby to trosku prehanaju, nedopraju si aspon 6 tyzdnov nicnerobenia, pripadne minimum

nelina

ahojte,
ja uz sem pisem velmi malo,ale citam stale,je tu vela novych dievcat,vsetkym drzim palceky.
romika,
ta adresa na plavky je ...sexyoblecky.cz,ked pozries do galerky,tak ja mam posledne dve fotky v plavkach od nich.

ivja

bianica
ja som celkom spokojná s veľkosťou, už aj preto, že pracujem v školstve a decká sú dosť vnímavé stvorenia.Takže myslím, že by nebolo dobré, keby sa zrazu v triede zjavila učiteľka, čo má kozy ako vozy.Tam by bola moja autorita:)))a ja mám 42 rokov...Už aj teraz si myslím, že keď začnem nosiť obtiahnuté veci, tak možno budem podozrivá aj s tým, čo mám, veď mám do šírky 3 krát väčšie prsia ako som mala:)

romika

ja mam stredný profil mne sa najviac paci strdný on je taký do šírky a tie prsia vyzerajú vyzlecené super ale to zalezi od postavy aký ti da profil aj vysoký je pekný

bianica

Dievcata, vsetky pouzivate contractubex? lebo tie silikonove gely a naplaste, o ktorych sa pise na www.plastickychirurg.sk vyzeraju zaujimavo. Ma s nimi niekto osobnu skusenost? pripadne nemyslite si, ze by mohli mat este lepsi efekt ako contractubex? aspon zo zaciatku davat si tie silikonove gely, mozno v kombinacii s contractubex-om?

bianica

tajka - mne davali rady na tie lieukoplasty typu - odlakovac, ale benzin ma nenapadol :-) Ja to mam o to horsie, ze sa mi spravili pupence, no teraz vyzera moj hrudnik ohavne a to sa este tesim, ked mi daju dole aj spodny leukoplast. Neviem, kedy poslem fotky do galerky.
evkalc - ja by som na tvojom mieste isla do vacsich. hlavne po tych mojich skusenostich, dat si 280ml to bol napad!!! zacinam odpuchat, tak som zvedava co mi ostane, hoci ked sa mam ukludnovat, tak je to lepsie ako nic. Ivja ma teraz ovela lepsie prsia, ale ma 405ml a myslim, ze jej mohli dat este vacsie. No zase ten vysoky profil je dobry napad.

ketrin11

ifka, hm, no konecne sme sa stretli, tiez som objavila toto forum len prednedavnom. Baby su tu fakt zlate :)))
Kolko ti Cerven navrhol?