Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

baby ja by som to este hadam zmenila aspon na 380 alebo tak ale uz sa asi neda..ona to menila niekedy vpiatok ze nie su tie 370 -ky. to uz sa urcite neda.. a teraz ma to stve. nemala som povedat ze 360 ale radsej 380... ale ktovie ci na opku vobec pojdem tie kramose nikdy takze to nevyzera dobre...
a gyndos mi dal tabletky na oddialenie, ze ak mi do nedele normalne nepridu mam zacat brat duphaston co mozu aj tehotne 2x1 tabletku. len ja sa bojim nieco brat zajtra zavolam do chirmedu a poviem im a mimochodom sa opytam aj na tu velkost implantatov ci sa to uz neda menit aj ked sa bojim ze sa uz nastvu..

tajka ma fatk naadherne prsia..

ivja - ja sa teraz bojim lebo ja si nejdem davat robit modelaciu a prsia mam otrasne ovisnute a mala by som mat 360ml a ty si mala 405 aj s modelaciou a este by som ti kludne dala aj viac...tak ako budem vyzerat ja??

ivja

bianica,veď ja som to ani ako kritiku nebrala,len som reagovala, že prečo som ja neišla do väčších, vieš? cmuk

ketrin11

bianica, mas pravdu. FAkt ich ma tajka ako s casaku. Este aj ten korzet je super, myslim ten cierny. Poklona pre teba a tvojho operatora, Tajka. Mozem sa ta este spytat, ake mas miery, lebo premyslam, ze zmenim velkost z 325 na 350. Dakujem

ela26

bianica/ahoj tak klud po operacii som mala ukazkovy...eurosilicone anatomy nevidiet to len to je citit a najviac v predklone....ani kludovy rezim niekedy nepomoze ..reakcia tela a zalezi to aj od kohezivity gelu [ci je maksi al, tuhsi]..o mesiac idem na kontrolu dufam, ze bude ok.