Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

co vlastne znamena vysoky profil?ze to je vyssie ulozene?smerom hore ku hlave,alebo od tela?nerozumiem tomu...

ketrin11

bianica, bratislava ma pravdu, mas pekne prsia, myslim ze opku nepotrebujes... Ale ja viem ze je to subjektivny nazor, takze drzim palce

ketrin11

evkalc, co ja viem o vlnení, ak sa mylim,kocky opravte ma, tak je to sposobene ze implantat sa pokrci. Vo vacsine pripadov prave preto ze je je vacsi a nezmestil sa cely pod sval alebo zlazu a doktor ho tam aj tak narval, aby bol prekryty, teda neviem ci je to pravda... Ale vo vacsine pripadov nejde o vlnenie, len poopeacny stav, ktory sa po case upravy

ketrin11

mops, na tom omlazeni si musis vzdy kliknut vedla mena, ale iba ak tam ma modru obalku, alebo co to je, inak tam nema foto. A dnes mi z tadial napisal ich administrator, ci co to je , ze este raz porusim ich pravidla, čičo, tak ma vylucia. Zevraj som sa nepridrziavala temata, hmm

bratislava

bianica,mozem sa ta opytat,co ty vlastne chces?ved mas krasne prsia!keby som ja take mala,ani neuvazujem o OP...

bratislava

dievcata potrebovala by som vediet, ci je to pravda, ze tie krasne nove prsia neslobodno silno chytat.jeden znamy mi totiz povedal,ze mal raz frajerku,kt.mala tri roky(!)po OP a ked ju tam silnejsie chytil,tak hned kricala,ze nie tak silno,to boli a posunie sa a cojaviemco.tak potom na co to je,ked nie na pouzitie,len na okrasu? boze,mne je na zblaznenie,uz som bola pevne rozhodnuta,nerobim ine,len s kazdym o silikonoch rozpravam a odvsadial mi chodia same negativne info.okrem vas,vy ste moja jedina nadej...