Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evkalc

romika ty si mala podla mna naadherne prsia aj pre operaciou a celkom dobry zaklad.. podla mna si ty kludne mohla ist aj minimalne 350ml. preco ti doktor nechcel dat viac?

evkalc

joooj baby ja to uz menit nemoooozeeeeem... som hotova z toho co tu stale pisete o tej velkosti...Ja som chcela tie 370ml vysoky profil, aj sme sa uz dohodli a potom mi volali ze 370 nie je ze len 360ml a vysoky profil...co ak to bude maleeeee??? a este k tomu tie moje psie usi.. bez modelacie.. no bojiiiim.. ale ja som chcela mat take normalne trojky myslite ze s tymi 360ml sa to moze podarit?

romika

sakura
jasne pofotim sa ale ked je to cele oblepene tak to nie je dobre vidiet ale v pondelok idem ku trskovi na kontrolu tak uz budem mat leukoplasty dole neviem sa dockat!!!!a v nedelu planujem ze sama si to dam dole:))a naozaj sa to da pekne sledovat...skusala so si aj popprsenku v newyorkeri-neviem ci som to dobre napisala a mala som 80C a to mi super sedelo ale ak sa mi takto budu zmensovat tak neviem kde skonciim:((

niquei

Ahoj sakura, ok, porozmýšľam nad tým :-)) A ešte sa chcem opýtať aj teba, aj ostatných báb ako ste sa starali o jazvy a prsia po vybratí štichov? Ďakujem.

paapulka

Bratislava
Ahoj,ja by som ti odporucala ist na konz. k dr.Trskovi, bol velmi prijemny a hlavne rozumie svojej praci, ja som bola na konz. este u jedneho,ale to sa nedalo porovnat, Trska vsetko premeral, pohmatal,ponatahoval a potom odporucil velkost. Ja som isla ma max.,viac sa mi tam nezmestilo. Vysko ma to cele 85000,- pa

sakura

mops
ci mi tato stranka pomohla? No, skoda ze som ju objavila ale uz skoro pred opkou. Ale strasne mi tu pomohli baby - psychicky. A aj mi radili aby som sla do väcsich lenze ja ked som si skusala dat u dr. tie 405 do podprdy tak to bolo obrovskeeee. No tak a teraz lutujem ze som ich neposluchla. Ale co uz. Som sa poucila. Nabuduce urcite 450 - 500 ml. Takze asi tak... A preto aj radim babam nech sa neboja tych väcsich - aj ked si to doma skusate do podprseniek - ryzu alebo vodu je to po opke vzdy mensie....

niguei
no tak ale dufam ze po opke uz foto das:))

romika
a fotecky nebudu? ono teraz sa tie prska menia kazdym dnom. Ako sa to da pekne sledovat, ze?

tajka99

ano baby, fakt chodte do vacsich, nebojte sa velkosti, to vzdy pripominam...
evkalc,
velmi sa bojis dat si tych 390ml. Preco, vidis, ze vsetky co sme po, by sme si ich dali bez vahania, a aj ovela vacsie. Ja by som vahala tak pri 450ml ;-)) Pozri napr. na ivju, ona mala tiez take "uska", ako si to pekne pomenovala, a ja by som jej dala este vacsie, ako ma tie 405ml. Vobec jej to neurobilo ziadne bomby. Dufam, ze ak budes mat len tie 350ml tak aspon vysoky profil.
Ono kazda z nas podvedome tuzi po sexi prsiach, a aj ked sa nejakej nepacia velke, keby ich mala, bola by urcite spokojnejsia ako s povodnymi plochymi nulkami. Radsej nech to aj kazdy vie, ako by som mala mat znova plochu hrud... Maloktory chlap povie, ze fuj, ake velke prsia, ale za to plocha hrud im urcite vadi viac, ako prsiska. Ja som mala kolegynu, obycajna babenka z dediny, ktora mala dost nadvahu cca90kg, nikdy si neholila nohy, bola citit potom, no kazdy kolega, hoci by s nou urcite nechcel chodit, ci mat ju za manzelku, ale kazdy by urcite chcel aspon raz sa dotknut, prinajmensom. Dokonca aj viac ;-) Priznali to takmer vsetci, jedni za triezva, ini v opilosti a dalsi len naznakmi. Ale vsetci! Takze, baby, ak by aj boli privelke, vzdy lepsie ako primale...

romika

baby prosim vas napiste mi link nejakej stranky kde by som si mohla objednat plavky ...uz to tu raz bolo ale nemozem to najst..dakujem pekne

tajka99

bianica,
ten strasny lep po leukoplastoch si velmi dobre pamatam. Pytala som sa doktora, ako ho mozem dat dole, kedze tesne po opke sa nemozem sprchovat ani nejako drhnut prsia. Tak mi s usmevom odpovedal, ze dvoma sposobmi:
1. casom
2. benzinom
Takze si len vybrat ;-))))
Co sa tyka soferovania, je pravda, ze az po opke si pri viacerych cinnostiach uvedomime, kolkokrat zapajame prsne svaly pri dennodennych situaciach. Ja som soferovala na cca 10 den po opke a nemala som s tym problem, len spiatocku som musela zaradovat oboma rukami ;-)
LadyGaga,
ja som cakala, ze to bude citit ovela viac, ja som dost chuda, a vtedy je to ovela citelnejsie, no napriek tomu, je to celkom fajn. Ja si to citim hlavne ked sa sprchujem a mydlim si prsia. Ale vtedy by si kadejake nerovnosti vsimli na sebe vsetci, aj ludia bez implosov. A moj manzel, ktory je objektivnejsi v tom, hovori, ake su super uz makke, kazdym dnom makksie. Myslim, ze ked teraz po 3 mesiacoch je to tak, tak po rokoch je celkom mozne, aby to nebolo ani citit. Len predpokladam...