ano baby, fakt chodte do vacsich, nebojte sa velkosti, to vzdy pripominam...
evkalc,
velmi sa bojis dat si tych 390ml. Preco, vidis, ze vsetky co sme po, by sme si ich dali bez vahania, a aj ovela vacsie. Ja by som vahala tak pri 450ml ;-)) Pozri napr. na ivju, ona mala tiez take "uska", ako si to pekne pomenovala, a ja by som jej dala este vacsie, ako ma tie 405ml. Vobec jej to neurobilo ziadne bomby. Dufam, ze ak budes mat len tie 350ml tak aspon vysoky profil.
Ono kazda z nas podvedome tuzi po sexi prsiach, a aj ked sa nejakej nepacia velke, keby ich mala, bola by urcite spokojnejsia ako s povodnymi plochymi nulkami. Radsej nech to aj kazdy vie, ako by som mala mat znova plochu hrud... Maloktory chlap povie, ze fuj, ake velke prsia, ale za to plocha hrud im urcite vadi viac, ako prsiska. Ja som mala kolegynu, obycajna babenka z dediny, ktora mala dost nadvahu cca90kg, nikdy si neholila nohy, bola citit potom, no kazdy kolega, hoci by s nou urcite nechcel chodit, ci mat ju za manzelku, ale kazdy by urcite chcel aspon raz sa dotknut, prinajmensom. Dokonca aj viac ;-) Priznali to takmer vsetci, jedni za triezva, ini v opilosti a dalsi len naznakmi. Ale vsetci! Takze, baby, ak by aj boli privelke, vzdy lepsie ako primale...