Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

ketrin11, bianica,
juuj, babenky, dakujem za tolko chvaly, az sa cervenam.
ketrin11,
ja som bola v Chirmede operovana ;-) Nesetri s ml a budes mat prsicka ako lusk. A ja by som uz urcite volila vysoky profil. Lebo stredny sice pekne vyplni prsia do sirky, co vyzera pekne naholo, ale pod niektorym oblecenim vobec nevidno, zeby som mala vecsie prsia - trojky.
bianica,
hmmm, to bude asi nejaky lekarsky benzin ;-)) Ale odlakovac je, myslim, podobne agresivna latka, takze by to mohlo fungovat. Uz ti to zislo?

ketrin11

www.breastimplants411.com
Dievcata kuknite si toto. Asi kazda si tam bieco najde. Je to super, lebo su tam vsetky udaje, vyska vaha velkost implantatov, tvar atd

bianica

Ifka - chod do vacsich! ja mam 280ml a urcite by som isla do 320ml, su to milimetrove rozdiely, ale spravia vyraznejsi dekolt. Pod 300ml urcite nechodte

bianica

bratislava, ketrin - dakujem, ste zlaticka! tvarom neboli moje prska zle, ale velkost onicom. Cez vikend by som uz chcela poslat foto, ale mam take hrozne pluzgieriky, ze si musim dat kozu doporiadku,lebo nevyzera to prave naj a kazi to celkovy dojem :-)

evciatko7

Baby, chcela by sa vas spytat..Ked spavam na brusku, a mam silikony, nemoze sa stat ze sa nejako tou vahou splostia?Uz dlhsie nad tym uvazujem..Bo ja neviem spat inak ako na bruchu, este obcas na boku zaspim, ale na chrbte neviem spat (to po opke ten mesiac , co som musela na chrbte spat som bola vzdy taka dolamana, este teraz pri spomienek ma boli chrbat). Som 3 mesiace po operacii a na noc nosim este tu specialnu podprsenku bo sa bojim, kedze na bruchu spavam. Ale vazne sa bojim, ze sa tou vahou nejako splostia. :-((( Co si o tom myslite?

Ifka

ahoj ketrin :)
ja som chcela 280ml gulaté pod sval a červeň mi navrhol 300ml, že je tam len veeelmi malý rozdiel.
Inak baby je pravda, že anatomické sú vždy menšie ako gulaté?

ketrin11

ivja, oh, dakujem, som si len kukla galeriu a tam nema fotky tak preto. A som tu cca treti den, tak mam z tych mien este chaos

ketrin11

bratislava, vysoky profil znamena, ze implantaty si dopredu, nie su tak splostene ako pri strednom, alebo nizkom profile.Mne sa ten vysoky profil paci